12 januari 2024
Zuurkoolbroodjes van Robèrt van Beckhoven
Tijdens koude dagen, eten we het liefst een stevige Hollandse maaltijd. En wanneer er geschaatst kan worden, zoals afgelopen week,…
MeerTijdens koude dagen, eten we het liefst een stevige Hollandse maaltijd. En wanneer er geschaatst kan worden, zoals afgelopen week,…
MeerTijdens de koudere maanden eten we graag warme en vullende gerechten. Stamppotten komen dan vaker op tafel te staan. Boerenkool,…
MeerMet boerenkool, andijvie en zuurkool zijn overheerlijke stamppotten te maken. Maar deze groenten zijn veelzijdig en lenen zich voor veel…
MeerSpätzle heeft de vorm van pasta, maar is gemaakt van ei. Door het eimengsel door een vergiet te drukken boven…
MeerAls het langzaam weer frisser wordt gaat er niets boven een stamppot, bijvoorbeeld zuurkoolstamppot. Deze stamppot is overigens ook lekker…
Meer