Wraps met rode kool

Wraps met rodekool en tempeh

Als alternatief voor aardappels, pasta of rijst, is de tortilla steeds vaker op het menu te zien. U kunt ze koud eten of heel even in de pan opwarmen. Sandra maakt de tortilla met gebakken tempeh met rodekool met reepjes appel.

(Alle recepten van Kook mee met MAX zijn voor 2 personen)

Ingrediënten:

  • 250 gram tempeh
  • 4 eetlepels ketjap manis
  • 0,25 rodekool
  • 1 appel
  • olie
  • 0,5 bosje koriander
  • 1 rode peper
  • 4 eetlepels hummus
  • 4 grote tortilla’s

Bereidingswijze:

Snijd de tempeh in reepjes en doe ze met de ketjap manis in een kom. Roer door en laat even marineren.

Snijd de rodekool in dunne reepjes. Snijd de appel in dunne reepjes.

Verwarm een scheutje olie in een wok of koekenpan en bak de tempeh circa 5 minuten. Hak de koriander fijn. Snijd de rode peper in ringen.

Besmeer de tortilla’s met de hummus en beleg met de rodekool, appel en tempeh. Bestrooi met de koriander en rode peper en rol ze op.

Eet smakelijk!

Geef een reactie