Cookies op de website van omroep MAX. Geef je toestemming!
Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Voor cookies waarmee derden uw surfgedrag kunnen volgen, kunt u hieronder apart toestemming geven.
Meer uitleg
Waarom cookies?
Omroep MAX plaatst specifieke cookies om het gebruiksgemak voor bezoekers te vergroten. Ze helpen in functionaliteit en zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de websites.
Hiermee kunnen we de bezochte website zo gebruiksvriendelijke en interessant mogelijk maken voor de bezoeker. Hierbij worden geen gegevens verzameld die gebruikt kunnen worden om individuele gebruikers te volgen.
Functionele cookies
Cookies die er voor zorgen dat deze website naar behoren functioneert
De websites van Omroep MAX gebruiken cookies om er voor te zorgen dat onze websites naar behoren werken. Zo gebruiken wij cookies voor:
- het onthouden van informatie die je invult op de verschillende pagina’s, zodat je niet steeds al je gegevens opnieuw hoeft in te vullen
- het doorgeven van informatie van de ene pagina aan de volgende pagina, bijvoorbeeld als er een lange enquête wordt ingevuld of als je veel gegevens moet invullen bij een online bestelling
- het opslaan van voorkeuren, zoals de taal, locatie, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, etc.
- het opslaan van instellingen voor een optimale videoweergave, zoals de gewenste buffergrootte en de resolutiegegevens van je scherm
- het uitlezen van je browserinstellingen om onze website optimaal op je beeldscherm te kunnen weergeven
- het opsporen van misbruik van onze website en diensten, door bijvoorbeeld een aantal opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren
- het gelijkmatig belasten van de website, waardoor de site bereikbaar blijft
- het aanbieden van de mogelijkheid om inloggegevens op te slaan, zodat je die niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren
- het mogelijk maken om te reageren op onze websites
Webstatistieken
Cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.
Om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor onze bezoekers, proberen wij continu te meten met behulp van de software van comScore Digital Analytix hoeveel bezoekers er op onze website komen en welke onderdelen van de website het meest bekeken worden. Hiervoor gebruiken wij cookies.
Het is onderdeel van de (wettelijke) taak van Omroep MAX als Publieke Omroep om te rapporteren over onze prestaties. Daarvoor is het nodig om webstatistieken bij te houden. Ook nemen wij deel aan het landelijke internetbereikonderzoek STIR. Hiervoor gebruiken wij cookies, zodat wij de browser kunnen herkennen en op die manier het aantal bezoekers aan onze websites kunnen meten.
Van de informatie die wij zo verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina's bezocht worden, waar bezoekers de meeste tijd doorbrengen, enzovoort. Hierdoor zijn wij in staat structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De statistieken en overige rapportages kunnen wij niet herleiden tot personen.
Wij gebruiken cookies voor:
- het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s
- het bijhouden van de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op onze webpagina’s
- het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van onze website bezoekt
- het beoordelen welke delen van onze site aanpassing behoeven
- het optimaliseren van de website
Voor gebruik van deze cookies is geen toestemming vereist en deze kunnen dan ook niet worden uitgeschakeld.
Sociale media
Sociale cookies verzamelen gegevens over de activiteiten van gebruikers. Dit maakt het onder andere mogelijk om fragmenten van sociale platforms te bekijken, inhoud van onze websites te delen met je vrienden, te reageren op berichten van andere gebruikers en de makers of actief mee te discussiëren op onze forums. Sommige sociale cookies die geplaatst worden, kunnen door sociale medianetwerken ingezet worden om jouw internetgedrag te gebruiken voor commerciële doeleinden. Hier heeft Omroep MAX geen invloed op.
Voor meer informatie over de manier waarop deze derden omgaan met jouw persoonsgegevens, verwijzen wij je door naar het privacy beleid van deze derden. De meest voorkomende zijn:
Cookie-instellingen aanpassen en meer informatie
De cookie-instellingen voor deze website zijn te allen tijde naar je persoonlijke voorkeur te wijzigen. De pagina waarop je deze instellingen kunt wijzigen is te bereiken via deze link Cookie instellingen. Hier is ook gedetailleerde informatie vinden over welke cookies we specifiek plaatsen.
Beste Mounir,
Ik ben een grote fan van het programma en complimenten. Zeker als jij er bent vind ik het leuk door je mooie Brabantse accent. Ik ben namelijk opgegroeid in Brabant maar woon al meer dan 30 jaar in turijn Italië.
Knap dat je origano goed uitspreekt. Nu nog leren hoe je tagliatelle moet zeggen.
Het is heel simpel: je zegt namelijk talja-tel-le.
Succes ermee!
Met vriendelijke groeten,
Jan. Witte.
Hallo Mounier,
De Tagliatelle gemaakt mooi en makkelijk recept, maar vond het wat vlou van
smaak. Waarmee kan ik het wat pittiger maken behalve met zout ?
Het zijn altijd fijne recepten als je een maaltijd voor een persoon moet koken.
Dank voor jullie gezellige en lekkere kookmomenten
Groet,
Henny
Beste Mounir,
Ik houd van jouw manier van koken, altijd heel duidelijk uitgevoerd.
Heb een keer een van jouw snert recepten gemaakt en het was heel erg goed.
Vraag mij af waarom jullie nooit een afdankbak gebruiken?
Deze recept, met room en ook kaas, mogelijk lekker, maar vriendin heeft hoge cholesterol, dus wij stopten met veel kaas eten, nu geen room, boter of producten hoog in verzadigde vetzuren.
In deze recept geen ontzuren van tomaatpuree, ik weet dat je wel doelbewust dat zo gedaan heb, ik vraag mij alleen af of het zo wel de beste resultaat geeft?
Het lijkt mij wel dat deze recept een zwaar gevoel van verzadiging zal geven, wat met noten, room, walnoten en pasta. Dus ik denk klein porties.
Een van de allerbeste recepten wat ik ooit ingepikt heb, is van Italiaan restaurateur, Antonio Carluccio,
1) alles vers,
pasta, heel simpel,
het gaat om kwaliteit,
dus top tomaten, olijfolie, basilicum, knoflook, Parmezaanse kaas en verse pasta.
A la minuut bereid.
Knoflook in olie niet bruin
verse tomaten erbij zonder velletjes
roeren een moment om te verhitten
verse basilicum
verse pasta, Parmezaanse kaas
mengen, klaar, serveren