Duur 01:10
Gepubliceerd op 25 maart 2016

Paastraktaties van Robèrt

Het paasweekend staat voor de deur en Robèrt maakt in Tijd voor MAX dan ook iets leuks voor op tafel! In bovenstaande instructievideo legt hij uit hoe u het beste smakelijke paastraktaties kunt maken.

Ingrediënten:

  • Bladerdeeg (zelf gemaakt of uit een pakje)
  • Suiker
  • Water (voor het uitsteken van het bladerdeeg)
  • Banketbakkersroom
  • Fruit (abrikoos, perzik, ananas, etc.)
  • Jam

Bereidingswijze: 

Voor de bereiding van de verschillende paastraktaties kunt u het beste de bovenstaande instructievideo van Robèrt goed bekijken. Daarin legt hij kort en bondig uit hoe u de verschillende vormpjes kunt maken.

Verwarm de oven voor het afbakken in ieder geval voor op 210 graden. Als uw paastraktatie 10 minuten in de oven is geweest, kunt u de temperatuur verlagen naar 170 graden. Laat uw baksel dan nog 10 minuten in de oven staan. Haal hem er dan uit om hem af te laten koelen en te decoreren.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer