Paastraktaties van Robèrt
Het paasweekend staat voor de deur en Robèrt maakt in Tijd voor MAX dan ook iets leuks voor op tafel! In bovenstaande instructievideo legt hij uit hoe u het beste smakelijke paastraktaties kunt maken.
Ingrediënten:
- Bladerdeeg (zelf gemaakt of uit een pakje)
- Suiker
- Water (voor het uitsteken van het bladerdeeg)
- Banketbakkersroom
- Fruit (abrikoos, perzik, ananas, etc.)
- Jam
Bereidingswijze:
Voor de bereiding van de verschillende paastraktaties kunt u het beste de bovenstaande instructievideo van Robèrt goed bekijken. Daarin legt hij kort en bondig uit hoe u de verschillende vormpjes kunt maken.
Verwarm de oven voor het afbakken in ieder geval voor op 210 graden. Als uw paastraktatie 10 minuten in de oven is geweest, kunt u de temperatuur verlagen naar 170 graden. Laat uw baksel dan nog 10 minuten in de oven staan. Haal hem er dan uit om hem af te laten koelen en te decoreren.