Cookies op de website van omroep MAX. Geef je toestemming!
Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Voor cookies waarmee derden uw surfgedrag kunnen volgen, kunt u hieronder apart toestemming geven.
Meer uitleg
Waarom cookies?
Omroep MAX plaatst specifieke cookies om het gebruiksgemak voor bezoekers te vergroten. Ze helpen in functionaliteit en zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de websites.
Hiermee kunnen we de bezochte website zo gebruiksvriendelijke en interessant mogelijk maken voor de bezoeker. Hierbij worden geen gegevens verzameld die gebruikt kunnen worden om individuele gebruikers te volgen.
Functionele cookies
Cookies die er voor zorgen dat deze website naar behoren functioneert
De websites van Omroep MAX gebruiken cookies om er voor te zorgen dat onze websites naar behoren werken. Zo gebruiken wij cookies voor:
- het onthouden van informatie die je invult op de verschillende pagina’s, zodat je niet steeds al je gegevens opnieuw hoeft in te vullen
- het doorgeven van informatie van de ene pagina aan de volgende pagina, bijvoorbeeld als er een lange enquête wordt ingevuld of als je veel gegevens moet invullen bij een online bestelling
- het opslaan van voorkeuren, zoals de taal, locatie, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, etc.
- het opslaan van instellingen voor een optimale videoweergave, zoals de gewenste buffergrootte en de resolutiegegevens van je scherm
- het uitlezen van je browserinstellingen om onze website optimaal op je beeldscherm te kunnen weergeven
- het opsporen van misbruik van onze website en diensten, door bijvoorbeeld een aantal opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren
- het gelijkmatig belasten van de website, waardoor de site bereikbaar blijft
- het aanbieden van de mogelijkheid om inloggegevens op te slaan, zodat je die niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren
- het mogelijk maken om te reageren op onze websites
Webstatistieken
Cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.
Om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor onze bezoekers, proberen wij continu te meten met behulp van de software van comScore Digital Analytix hoeveel bezoekers er op onze website komen en welke onderdelen van de website het meest bekeken worden. Hiervoor gebruiken wij cookies.
Het is onderdeel van de (wettelijke) taak van Omroep MAX als Publieke Omroep om te rapporteren over onze prestaties. Daarvoor is het nodig om webstatistieken bij te houden. Ook nemen wij deel aan het landelijke internetbereikonderzoek STIR. Hiervoor gebruiken wij cookies, zodat wij de browser kunnen herkennen en op die manier het aantal bezoekers aan onze websites kunnen meten.
Van de informatie die wij zo verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina's bezocht worden, waar bezoekers de meeste tijd doorbrengen, enzovoort. Hierdoor zijn wij in staat structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De statistieken en overige rapportages kunnen wij niet herleiden tot personen.
Wij gebruiken cookies voor:
- het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s
- het bijhouden van de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op onze webpagina’s
- het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van onze website bezoekt
- het beoordelen welke delen van onze site aanpassing behoeven
- het optimaliseren van de website
Voor gebruik van deze cookies is geen toestemming vereist en deze kunnen dan ook niet worden uitgeschakeld.
Sociale media
Sociale cookies verzamelen gegevens over de activiteiten van gebruikers. Dit maakt het onder andere mogelijk om fragmenten van sociale platforms te bekijken, inhoud van onze websites te delen met je vrienden, te reageren op berichten van andere gebruikers en de makers of actief mee te discussiëren op onze forums. Sommige sociale cookies die geplaatst worden, kunnen door sociale medianetwerken ingezet worden om jouw internetgedrag te gebruiken voor commerciële doeleinden. Hier heeft Omroep MAX geen invloed op.
Voor meer informatie over de manier waarop deze derden omgaan met jouw persoonsgegevens, verwijzen wij je door naar het privacy beleid van deze derden. De meest voorkomende zijn:
Cookie-instellingen aanpassen en meer informatie
De cookie-instellingen voor deze website zijn te allen tijde naar je persoonlijke voorkeur te wijzigen. De pagina waarop je deze instellingen kunt wijzigen is te bereiken via deze link Cookie instellingen. Hier is ook gedetailleerde informatie vinden over welke cookies we specifiek plaatsen.
Langzaam maar zeker worden we overvoed meet weetjes zodat je, zeker als oudere, het niet meer weet.
Waarom logen fabrkanten maar rotzooi in ons eten stoppen “als het maar onder de norm blijft” .
Zouten, suikers, conserveringdmiddelen (wat dat ook mag zijn. Dit kan vanalles zijn)
Is cocos olie beter? De een zegt ja de ander nee. Is agave diroop beter dan suiker? De een zegt ja de ander zegt dat er teveel toevoegingen zijn. Weer terug naar vroeger. Wit brood bruinbrood en rogge. Natuurlijke producten zonder toevoegingen. Kleine porties want n vriezer was er niet. Weckglazen vullen met natuurlijke spullen. Zouten met maggi plant. Stevia in een potje en zelf toevoegen zonder troep zoals bij de zoetjes. Wat is waarheid? Ik weet het niet meer.
He-le-maal mee eens Lidy
wat kunnen we doen om fabrikanten te stoppen met die rotzooi?
Maar ja daar doet Max nu ook weer aan mee natuurlijk nóg meer informatie, Lidy!!
Maar ja we moeten ons niet gek laten maken en aan info eruit pikken wat we nodig denken te hebben.
Beste Lidy.
U moet gewoon eten wat U lekker vindt, dat doe ik ook, vroeger waren er geen koelkasten, diepvriezen, mensen werden toen ook gewoon ziek, maar het lijkt wel, of dat tegenwoordig niet meer mag, ziek worden, het is natuurlijk niet fijn om ziek te zijn.
Het gaat er om dat men ziektes wil voorkomen, omdat de zorgkosten de pan uit reizen.
Maar hoe komt dat, omdat er in de fabrieken er zoveel troep ingestopt wordt, eerst was het brood te zout, heb ik een makkie, mijn man bakt zelf ons brood, kant en klaar maaltijden zijn ook veel te zout, mijn man kookt iedere dag vers. De mensen worden gewoon zo al ziek gemaakt door al die berichten en adviezen.
Succes Lidy, en eet smakelijk.
Ik zie weer een kentering in het gebruik van ons voedsel, nu wordt verwacht dat je geen suikerhoudende limonade mag drinken, ( Of zo weinig mogelijk ) maar zelf geperst fruit heeft ook suikers mag je dit dan ook niet drinken??En als je vis eet heb je toch geen supplement van vitamine D nodig?
Mag je zeker in een restaurant ook geen biefstukje bestelen want dat is ook rood van binnen.
Jaren geleden heeft een grote margarine fabrikant samen met de overheid besloten te zeggen dat roomboter slecht was, gevolg iedereen aan de blue-band, Zeeuwsmeisje, en vele nog andere. Hiervan was het gevolg dat er koelruimtes vol lagen met roomboter, ( wat een veel beter product is dan margarine ) deze gingen voor een habbekrats naar andere landen en wij moesten toen dik 2 gulden betalen. En nu zeggen ze je moet vis eten, weten ze wel hoe duur deze nu is ?Ik eet wat ik lekker vindt al moet je wel op blijven letten.
Het begint al bij de zaden dus als ze de grond in gaan groeit er al iets wat resistentie heeft tegen van alles gemanipuleerd door gif…
Monsanto is een reus op dit gebied in de wereld corrupt en een monster voor alles wat leeft.
tip… lees www. leefbewust.nl
veel en belangrijke info over dit item voeding medicijnen alles wat belangrijk is voor ons …en gedetailleerd.
Als ik de diverse sites lees over de ingrediënten van margarine, dan weet ik wel dat ik in de keuken liever boter gebruik.
En dan is er nog de apotheek (Becel) waarvan ik vind en velen met mij, die komt mijn huis niet in.
Soms denk ik dat het voedingscentrum sterk gesponsord wordt en daarom bepaalde producten een plaats geeft in de schijf van vijf.
Eet gevarieerd en vers, geen pakjes en zakjes, geen kant en klaar en eet niet te veel.
Vlees braden in boter en boter op brood mag best, maar gewoon met mate.
Ik eet dagelijks groente met vlees of vis zonder zout.
Vaak gebruik ik zeewier om toch jodium binnen te krijgen.
Als ik een drukke tijd tegemoet ga kook ik ook om in te vriezen.
Zo weet ik wat ik binnen krijg.
Geen bewerkte producten, dus ik ben druk in de keuken.
Pakjes en zakjes komen mijn huis niet in.
En dan een glaasje wijn tijdens het koken, en aan tafel.