Het recept van Sandra Ysbrandy: avocado op toast met een gebakken ei en kiemgroenten.

Koken met Sandra: avocado met gebakken ei en kiemgroenten

Zoekt u een simpel, maar smaakvol en goed vullend lunchrecept? Zoek niet verder! Sandra Ysbrandy maakt namelijk een broodje met avocado, gebakken ei en kiemgroenten.

Ingrediënten, voor 2 personen

  • 2 el olijfolie
  • 2 eieren
  • 2 volkoren boterhammen
  • 1 avocado
  • 1 bakje kiemgroenten

Bereiding avocado met gebakken ei en kiemgroenten

Bak de eieren in een koekenpan. Zorg dat de dooier zacht blijft.

Leg een dikke snee volkoren brood op een bord. Snijd de avocado doormidden. Verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak de helft op het brood. Bestrooi met peper en zout.

Leg het gebakken ei erboven op en garneer met kiemgroenten.

Sandra Ysbrandy is elke donderdag te horen in de uitzending van Lunch Lekker met Daniel Dekker op NPO Radio 5. Kijk voor meer recepten van Sandra op onze receptenpagina

(Bron en foto: Sandra Ysbrandy)

Geef een reactie