Koken met MAX: eendenborst, pie, lammetjescake en meer
Publicatiedatum: 1 april 2017
Janny, Sandra, Robèrt, Annemarie, Bart, Antoine en alle gastkoks bereiden wekelijks de heerlijkste gerechten in Tijd voor MAX. Van heel gemakkelijke gerechten tot gerechten waar net wat meer tijd voor nodig is. Er is voor ieder wat wils. De recepten zijn op onze site na te lezen. Sommige zijn zelfs voorzien van een extra instructievideo van de kok. In Koken met MAX geven we een overzicht van de recepten van de afgelopen week: 27 tot en met 31 maart 2017.
Eendenborst van Janny
Janny van der Heijden maakte maandag 27 maart 2017 Peking eend, maar dan in Janny-style. De marinade is nog uit een traditioneel recept van de Yan dynastie!
Staartstuk van Sandra
Sandra Ysbrandy maakte dinsdag 28 maart 2017 staartstuk met chimichurri. Dat deed ze ter ere van het staatsbezoek van de Argentijnse president en zijn vrouw, want dit is een typisch Argentijns recept. Sandra vertelt in de instructievideo hoe u de chimichurri maakt.
Aussie meat pie van Francis
Francis Kuijk maakte woensdag 29 maart 2017 een typisch Australische pie: de Great Aussie Meat Pie. Deze pie staat in Australië in populariteit gelijk aan de kroket in Nederland. In de instructievideo legt Francis uit hoe u een korstdeeg maakt.
Pasteitjes van Danny
Danny Jansen maakte donderdag 30 maart 2017 Indonesische pasteitjes. Dat doet hij niet alleen, hij staat samen in de keuken met oma Rosa met wie Danny al vaker in de keuken heeft gestaan.
Lentecake van Robèrt
Robèrt van Beckhoven maakt vrijdag 31 maart 2017 lentecakejes. Een cake in de vorm van een lammetje, omdat het lente is!
Op zoek naar nog meer inspiratie? Kijk in ons online kookboek. Dat staat vol me heerlijke recepten!