Cookies op de website van omroep MAX. Geef je toestemming!
Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Voor cookies waarmee derden uw surfgedrag kunnen volgen, kunt u hieronder apart toestemming geven.
Meer uitleg
Waarom cookies?
Omroep MAX plaatst specifieke cookies om het gebruiksgemak voor bezoekers te vergroten. Ze helpen in functionaliteit en zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de websites.
Hiermee kunnen we de bezochte website zo gebruiksvriendelijke en interessant mogelijk maken voor de bezoeker. Hierbij worden geen gegevens verzameld die gebruikt kunnen worden om individuele gebruikers te volgen.
Functionele cookies
Cookies die er voor zorgen dat deze website naar behoren functioneert
De websites van Omroep MAX gebruiken cookies om er voor te zorgen dat onze websites naar behoren werken. Zo gebruiken wij cookies voor:
- het onthouden van informatie die je invult op de verschillende pagina’s, zodat je niet steeds al je gegevens opnieuw hoeft in te vullen
- het doorgeven van informatie van de ene pagina aan de volgende pagina, bijvoorbeeld als er een lange enquête wordt ingevuld of als je veel gegevens moet invullen bij een online bestelling
- het opslaan van voorkeuren, zoals de taal, locatie, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, etc.
- het opslaan van instellingen voor een optimale videoweergave, zoals de gewenste buffergrootte en de resolutiegegevens van je scherm
- het uitlezen van je browserinstellingen om onze website optimaal op je beeldscherm te kunnen weergeven
- het opsporen van misbruik van onze website en diensten, door bijvoorbeeld een aantal opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren
- het gelijkmatig belasten van de website, waardoor de site bereikbaar blijft
- het aanbieden van de mogelijkheid om inloggegevens op te slaan, zodat je die niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren
- het mogelijk maken om te reageren op onze websites
Webstatistieken
Cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.
Om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor onze bezoekers, proberen wij continu te meten met behulp van de software van comScore Digital Analytix hoeveel bezoekers er op onze website komen en welke onderdelen van de website het meest bekeken worden. Hiervoor gebruiken wij cookies.
Het is onderdeel van de (wettelijke) taak van Omroep MAX als Publieke Omroep om te rapporteren over onze prestaties. Daarvoor is het nodig om webstatistieken bij te houden. Ook nemen wij deel aan het landelijke internetbereikonderzoek STIR. Hiervoor gebruiken wij cookies, zodat wij de browser kunnen herkennen en op die manier het aantal bezoekers aan onze websites kunnen meten.
Van de informatie die wij zo verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina's bezocht worden, waar bezoekers de meeste tijd doorbrengen, enzovoort. Hierdoor zijn wij in staat structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De statistieken en overige rapportages kunnen wij niet herleiden tot personen.
Wij gebruiken cookies voor:
- het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s
- het bijhouden van de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op onze webpagina’s
- het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van onze website bezoekt
- het beoordelen welke delen van onze site aanpassing behoeven
- het optimaliseren van de website
Voor gebruik van deze cookies is geen toestemming vereist en deze kunnen dan ook niet worden uitgeschakeld.
Sociale media
Sociale cookies verzamelen gegevens over de activiteiten van gebruikers. Dit maakt het onder andere mogelijk om fragmenten van sociale platforms te bekijken, inhoud van onze websites te delen met je vrienden, te reageren op berichten van andere gebruikers en de makers of actief mee te discussiëren op onze forums. Sommige sociale cookies die geplaatst worden, kunnen door sociale medianetwerken ingezet worden om jouw internetgedrag te gebruiken voor commerciële doeleinden. Hier heeft Omroep MAX geen invloed op.
Voor meer informatie over de manier waarop deze derden omgaan met jouw persoonsgegevens, verwijzen wij je door naar het privacy beleid van deze derden. De meest voorkomende zijn:
Cookie-instellingen aanpassen en meer informatie
De cookie-instellingen voor deze website zijn te allen tijde naar je persoonlijke voorkeur te wijzigen. De pagina waarop je deze instellingen kunt wijzigen is te bereiken via deze link Cookie instellingen. Hier is ook gedetailleerde informatie vinden over welke cookies we specifiek plaatsen.
Lijkt me een goed plan voor vanavond, ziet er heerlijk uit.
Goedemorgen, wat leek mij dit een lekker recept, maar was zeker na dat ik het bereid had zeker niet mijn smaak, vond het absoluut niet lekker, brrrr
1) welke soort ketjap?
2) normaal kan ik het recept ook beluisteren, gesproken door de kok, nu ineens niet meer. Wat moet ik doen ?
Beste gerrit43, bedankt voor uw reactie. Bij de ketjap is geen specifieke soort doorgegeven, dus daar kunt u gewone ketjap voor gebruiken.
We hebben het nagekeken en de luisterfunctie is ook bij dit recept beschikbaar. U kunt daarvoor bovenaan de pagina op ‘lees voor’ klikken.
Ik vond het wokgerecht heerlijk, lekker snel klaar en door de paksoi en sesamolie een lekkere oosterse smaak?
Beste Sandra,
Jouw heerlijke recept is een herhaling van een eerder gerecht. In jouw laatste presentatie voeg je de gemarineerde kip toe aan de groente in de pan. Ik vraag mij af waarom: terecht stel je dat, bijvoorbeeld de paksoi, moet worden gescheiden. Immers, het witte deel heeft iets meer tijd nodig om te garen dan het groene loof. Maar dan: je voegt de rauwe kip toe aan een pan met groente. Dit wijkt af van het originele recept waarbij de kip éérst wordt gegaard! Het spijt me dit te zeggen, maar kip hoort door en door gaar te worden bereidt. In jouw videopresentatie loopt dat spaak: de groente is al gegaard, de rauwe kip toevoegen houdt in dat deze eenmaal gaar, de groente overkookt is. Dat is spijtig.
Dan nog iets, in je video zei je dat de noedels een beetje kleefde. Geen wonder: spoel die af na het opvangen in een vergiet, dat mag zelfs met lauw water. Dan plakken ze niet!
Nu een compliment: je presenteert enorm leuke gerechten en ik steek echt dingen van je op, zoals de manier waarop je een Lombokpeper weet te ‘fileren’. Over dat: de pittigheid zit niet zozeer in de pitjes, maar in de zaadlijsten. Maar de manier waarop je de pitjes door te ‘rollen’ weet te scheiden is ook een mooie techniek.
Begrijp mij niet verkeerd, ik ben fan van Mounir en jou, maar kip toevoegen aan de groente, is een misser.
Waarschijnlijk heb je niet de tijd om hier inhoudelijk op te reageren door je succes… Mocht dit bericht je wel bereiken dan stel ik een reactie op prijs. Overigens: fantastisch dat je een gerecht als dit toegankelijk maakt!
Als je de kippoul met de groenten meekookt wordt de kip voldoende gaar en niet te droog. Uiteraard kan je het ook andersom doen. Een heerlijk recept! De sesamolie maakt het helemaal af. Het plakkerig zijn van de noedels komt doordat ze aan de lucht drogen. Dit is niet erg. De noedels komen weer los als ze door het gerecht gaan. De hoeveelheden maak ik makkelijk voor 3 personen.
Viel mij ook al op.
Beetje stom om dat te doen. Lekker het recept volgen en niet de video, zie wel meer dingen waarvan ik denk: oei.
Heb ik wel vaker als ik naar dit programma kijk. Kip altijd als eerst doen, anders kans op rauwe kip of slappe groenten. Dat laatste is dan nog het minst erg natuurlijk.
Heel lekker!
Heb wel zelf extra zout en nog wat extra ketjap toegevoegd. Helemaal mijn smaak!
Yummie!