Naar cookieinstellingen
recept

Deel uw beste recept met MAX Vandaag

Op MAX Vandaag publiceren wij dagelijks recepten, meestal van bekendere koks. Omdat het ons ook zo leuk lijkt om de succesrecepten van onze lezers een podium te geven, zijn wij op zoek naar uw beste recept.  Heeft u een (feestelijk) recept dat keer op keer weer een succes is? Deel het met ons en wie weet ziet u uw eigen recept binnenkort terug op onze site. 

Alle recepten zijn welkom

Of u nu een fantastisch oliebollen-recept hebt of eentje waarmee een biefstuk gewoonweg niet kan mislukken: werkelijk alle recepten zijn welkom. Via het formulier op onze oproepenpagina kunt u uw recept doorgeven. Wij verzamelen alle recepten die binnenkomen en plaatsen er een aantal op onze site. U krijgt bericht als wij uw recept publiceren. Probeer bij het invoeren zo volledig mogelijk te zijn, zodat anderen niet voor problemen komen te staan als zij het gerecht willen maken.

Essentiële details

Vergeet bij het toesturen van uw succesrecept vooral niet om eventuele essentiële details te vermelden die het recept naar een hoger niveau tillen. Een paar voorbeelden: volgens kookwebsite 24kitchen is het heel belangrijk om echte boter te gebruiken en geen margarine als men gehaktballen gaat bakken. Ook is het gebruik van een gietijzeren pan volgens de site echt van belang in dit geval. Op het gebied van stoofvlees geven zij ook voorbeelden. Bier of wijn dat hierbij wordt gebruikt moet 45 minuten voor het koken al uit de koelkast worden gehaald omdat het anders te koud is en het vlees als het ware ‘schrikt’ en zich afsluit. Wie geen alcohol gebruikt kan volgens de website het best een boterham met azijn of mosterd in de pan leggen. De zuren uit deze producten breken -net als alcohol- het bindweefsel van het vlees af, waardoor het lekker mals wordt.

Niet alleen kookrecepten zijn welkom

Zoals al gezegd zijn alle recepten welkom, zo ook die voor toetjes, baksels en andere gerechten. Heeft u bijvoorbeeld een goed recept voor fruitcake of bent u een ster in het maken van trifle? Aarzel dan niet en geef uw recept door. Ook hierbij is het erg belangrijk dat u essentiële details vermeld. Gebruikt u bijvoorbeeld een specifieke methode om de vruchtjes in een fruitcake niet naar de bodem te laten zakken tijdens het bakken? Beschrijf deze methode dan zo helder mogelijk, zodat anderen weten waar zij rekening mee moeten houden.

Klaar? Recepten insturen maar!

Geef een reactie

Reactie

    Hersylan says:

    250 gr macaroni. 125 Gr spekjes . 2 middel grote uien . 1 teen knoflook . 125 Gr champignons. 1 bakje Boursin van 240 Gr . Kook de macaroni gaar en bak de spekjes tot ze bruin zijn doe er de fijn gesneden ui bij tot ze glazig worden dan de champignons erbij roerbakken en de knoflook dan de Boursin er door mengen dan de gekookte macaroni erbij mengen en smullen maar .
    Staat binnen een half uur een heerlijke maaltijd op tafel .

Minder uitleg Meer uitleg

Cookies op de website van omroep MAX. Geef je toestemming!

Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Voor cookies waarmee derden uw surfgedrag kunnen volgen, kunt u hieronder apart toestemming geven.

Meer uitleg

Waarom cookies?

Omroep MAX plaatst specifieke cookies om het gebruiksgemak voor bezoekers te vergroten. Ze helpen in functionaliteit en zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de websites.

Hiermee kunnen we de bezochte website zo gebruiksvriendelijke en interessant mogelijk maken voor de bezoeker. Hierbij worden geen gegevens verzameld die gebruikt kunnen worden om individuele gebruikers te volgen.

Functionele cookies

Cookies die er voor zorgen dat deze website naar behoren functioneert

De websites van Omroep MAX gebruiken cookies om er voor te zorgen dat onze websites naar behoren werken. Zo gebruiken wij cookies voor:

  • het onthouden van informatie die je invult op de verschillende pagina’s, zodat je niet steeds al je gegevens opnieuw hoeft in te vullen
  • het doorgeven van informatie van de ene pagina aan de volgende pagina, bijvoorbeeld als er een lange enquête wordt ingevuld of als je veel gegevens moet invullen bij een online bestelling
  • het opslaan van voorkeuren, zoals de taal, locatie, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, etc.
  • het opslaan van instellingen voor een optimale videoweergave, zoals de gewenste buffergrootte en de resolutiegegevens van je scherm
  • het uitlezen van je browserinstellingen om onze website optimaal op je beeldscherm te kunnen weergeven
  • het opsporen van misbruik van onze website en diensten, door bijvoorbeeld een aantal opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren
  • het gelijkmatig belasten van de website, waardoor de site bereikbaar blijft
  • het aanbieden van de mogelijkheid om inloggegevens op te slaan, zodat je die niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren
  • het mogelijk maken om te reageren op onze websites

Webstatistieken

Cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.

Om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor onze bezoekers, proberen wij continu te meten met behulp van de software van comScore Digital Analytix hoeveel bezoekers er op onze website komen en welke onderdelen van de website het meest bekeken worden. Hiervoor gebruiken wij cookies.

Het is onderdeel van de (wettelijke) taak van Omroep MAX als Publieke Omroep om te rapporteren over onze prestaties. Daarvoor is het nodig om webstatistieken bij te houden. Ook nemen wij deel aan het landelijke internetbereikonderzoek STIR. Hiervoor gebruiken wij cookies, zodat wij de browser kunnen herkennen en op die manier het aantal bezoekers aan onze websites kunnen meten.

Van de informatie die wij zo verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina's bezocht worden, waar bezoekers de meeste tijd doorbrengen, enzovoort. Hierdoor zijn wij in staat structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De statistieken en overige rapportages kunnen wij niet herleiden tot personen.

Wij gebruiken cookies voor:

  • het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s
  • het bijhouden van de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op onze webpagina’s
  • het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van onze website bezoekt
  • het beoordelen welke delen van onze site aanpassing behoeven
  • het optimaliseren van de website

Voor gebruik van deze cookies is geen toestemming vereist en deze kunnen dan ook niet worden uitgeschakeld.

Sociale media

Sociale cookies verzamelen gegevens over de activiteiten van gebruikers. Dit maakt het onder andere mogelijk om fragmenten van sociale platforms te bekijken, inhoud van onze websites te delen met je vrienden, te reageren op berichten van andere gebruikers en de makers of actief mee te discussiëren op onze forums. Sommige sociale cookies die geplaatst worden, kunnen door sociale medianetwerken ingezet worden om jouw internetgedrag te gebruiken voor commerciële doeleinden. Hier heeft Omroep MAX geen invloed op.

Voor meer informatie over de manier waarop deze derden omgaan met jouw persoonsgegevens, verwijzen wij je door naar het privacy beleid van deze derden. De meest voorkomende zijn:

Cookie-instellingen aanpassen en meer informatie

De cookie-instellingen voor deze website zijn te allen tijde naar je persoonlijke voorkeur te wijzigen. De pagina waarop je deze instellingen kunt wijzigen is te bereiken via deze link Cookie instellingen. Hier is ook gedetailleerde informatie vinden over welke cookies we specifiek plaatsen.

  • Ik wil Sociale Media koppelingen:

    hiermee staat u het plaatsen van Social media Cookies toe, deze netwerken kunnen u volgen en kan uw internetgedrag monitoren voor commerciële doeleinden.