Intro: Bonbons maken
Wat kunt u verwachten?
In deze cursus leert bonbondeskundige Annemieke Nijburg u hoe u zelf bonbons kunt maken. Met haar aanwijzingen en tips maakt u de beste ‘homemade’ bonbons en is uw koffietafel meteen persoonlijk, feestelijk én lekker! U ziet hieronder welke soorten er aan bod komen. Heeft u al een favoriet gezien? Pak snel alle ingrediënten en benodigdheden bij elkaar en begin met de cursus. Het volgen van deze cursus duurt ongeveer drie kwartier. Met het maken van alle bonbons bent u zo een paar middagen bezig. Eet smakelijk!
De cursus bevat:
- 10 clips met bonbondeskundige Annemieke Nijburg
- Veel tips passend bij de verschillende stappen
- Certificaat als bewijs van deelname aan deze cursus
Overzicht van de cursus:
- De basis
- Slagroomtruffel
- Hazelnootpastabonbon
- Aardbei-pistachebonbon
- Bonboreo
- Limoncellobonbon
- Chocolade fudge
- Candybar
- Versieren
- Chocolade bakjes
(Met dank aan: kookparty.com)