Cookies op de website van omroep MAX. Geef je toestemming!
Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Voor cookies waarmee derden uw surfgedrag kunnen volgen, kunt u hieronder apart toestemming geven.
Meer uitleg
Waarom cookies?
Omroep MAX plaatst specifieke cookies om het gebruiksgemak voor bezoekers te vergroten. Ze helpen in functionaliteit en zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de websites.
Hiermee kunnen we de bezochte website zo gebruiksvriendelijke en interessant mogelijk maken voor de bezoeker. Hierbij worden geen gegevens verzameld die gebruikt kunnen worden om individuele gebruikers te volgen.
Functionele cookies
Cookies die er voor zorgen dat deze website naar behoren functioneert
De websites van Omroep MAX gebruiken cookies om er voor te zorgen dat onze websites naar behoren werken. Zo gebruiken wij cookies voor:
- het onthouden van informatie die je invult op de verschillende pagina’s, zodat je niet steeds al je gegevens opnieuw hoeft in te vullen
- het doorgeven van informatie van de ene pagina aan de volgende pagina, bijvoorbeeld als er een lange enquête wordt ingevuld of als je veel gegevens moet invullen bij een online bestelling
- het opslaan van voorkeuren, zoals de taal, locatie, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, etc.
- het opslaan van instellingen voor een optimale videoweergave, zoals de gewenste buffergrootte en de resolutiegegevens van je scherm
- het uitlezen van je browserinstellingen om onze website optimaal op je beeldscherm te kunnen weergeven
- het opsporen van misbruik van onze website en diensten, door bijvoorbeeld een aantal opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren
- het gelijkmatig belasten van de website, waardoor de site bereikbaar blijft
- het aanbieden van de mogelijkheid om inloggegevens op te slaan, zodat je die niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren
- het mogelijk maken om te reageren op onze websites
Webstatistieken
Cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.
Om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor onze bezoekers, proberen wij continu te meten met behulp van de software van comScore Digital Analytix hoeveel bezoekers er op onze website komen en welke onderdelen van de website het meest bekeken worden. Hiervoor gebruiken wij cookies.
Het is onderdeel van de (wettelijke) taak van Omroep MAX als Publieke Omroep om te rapporteren over onze prestaties. Daarvoor is het nodig om webstatistieken bij te houden. Ook nemen wij deel aan het landelijke internetbereikonderzoek STIR. Hiervoor gebruiken wij cookies, zodat wij de browser kunnen herkennen en op die manier het aantal bezoekers aan onze websites kunnen meten.
Van de informatie die wij zo verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina's bezocht worden, waar bezoekers de meeste tijd doorbrengen, enzovoort. Hierdoor zijn wij in staat structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De statistieken en overige rapportages kunnen wij niet herleiden tot personen.
Wij gebruiken cookies voor:
- het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s
- het bijhouden van de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op onze webpagina’s
- het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van onze website bezoekt
- het beoordelen welke delen van onze site aanpassing behoeven
- het optimaliseren van de website
Voor gebruik van deze cookies is geen toestemming vereist en deze kunnen dan ook niet worden uitgeschakeld.
Sociale media
Sociale cookies verzamelen gegevens over de activiteiten van gebruikers. Dit maakt het onder andere mogelijk om fragmenten van sociale platforms te bekijken, inhoud van onze websites te delen met je vrienden, te reageren op berichten van andere gebruikers en de makers of actief mee te discussiëren op onze forums. Sommige sociale cookies die geplaatst worden, kunnen door sociale medianetwerken ingezet worden om jouw internetgedrag te gebruiken voor commerciële doeleinden. Hier heeft Omroep MAX geen invloed op.
Voor meer informatie over de manier waarop deze derden omgaan met jouw persoonsgegevens, verwijzen wij je door naar het privacy beleid van deze derden. De meest voorkomende zijn:
Cookie-instellingen aanpassen en meer informatie
De cookie-instellingen voor deze website zijn te allen tijde naar je persoonlijke voorkeur te wijzigen. De pagina waarop je deze instellingen kunt wijzigen is te bereiken via deze link Cookie instellingen. Hier is ook gedetailleerde informatie vinden over welke cookies we specifiek plaatsen.
Ik tel 1400 gram ingrediënten exclusief de schnitzels. Best wel overdreven veel voor twee personen!
Verder zijn de hoeveelheden totaal niet afgestemd op wat er wordt aangeboden in winkels zodat je met allemaal restjes blijft zitten. Zo wordt zure room per 125 gram verkocht, dus houd je bij dit recept 25 gram over. En champignons worden verkocht per 250 en 500 gram. Je hebt hiervoor 400 gram nodig en dus houd je weer 100 gram over. En is alleen een blik gepelde tomaten niet voldoende en dus de tomatenpuree overbodig? Scheelt weer een blikje openen waarvan je toch weer wat overhoud waar je dan de dagen daarop weer iets moet doen…
Weinig doordacht.
Oh, het gebruik van alleen het woord “stoof” slaat ook nergens op. Iets is een stoofgerecht of een saus is gestoofd maar iets alleen maar “stoof” noemen is gewoon geen Nederlands. En van stoven is in dit gerecht ook nog eens geen sprake.
Dit gerecht Hongaarse paddenstoelenstoof heeft echt niets met de originele Hongaarse paddenstoelenstoof te maken t.w. ( gombapörkölt ) of met zure room erbij ( gombapaprikás ) . Dit recept is echt ’n ratatouille .En als je de schnitzel zelf gaat paneren , dan het vlees even plat kloppen met ’n vleeshamertje . Trouwens vind ik het recept wel veel voor 2 personen.
ben nog maar net lid ,maar zie nu al 2 zeurkousen op het recept voor stoofgerecht .
sjonge jonge jonge .waar ben ik terecht gekomen .
ga lekker koken en niet zeuren .
Hartstikke lekker!!!! En daar gaat het om, toch?
Wat maakt het uit hoe het heet…! Hongaars of niet, vandaag gegeten en heel erg lekker.
Top recept. De stoof en rijst kan je ook fijn van te voren klaar kan maken zodat je ’s avonds alleen het vlees hoeft te bakken. Je hebt dan in korte tijd een smakelijke maaltijd op tafel staan. ??
Ik heb nu een aantal recepten zitten bekijken en Nuijs als jij je nou eens afmeld van deze site, en ergens anders gaat klagen, dan houden degene die gewoon lekker willen eten de site in de gaten en recenceren die dan wel, ga gewoon lekker koken en eten en hou op met je gezeik…..
en deze Hongaarse paddenstoelenstoof mag dan wel voor geen meter op iets origineels lijken ANS, deze Hongaarse paddenstoelenstoof is wel gewoon Hollands lekker!!!!
Kijk bijna iedere dag naar uw programma als senior single!!!!! Voor mij een openbaring hoe makkelijk je iets kunt leren en er dan lekker van kunt eten. Mensen die zeuren moeten gewoon richting Zwolle of Cadzand gaan bij de Michelin sterren gaan eten. veel geld, weinig voedsel, en durf hier maar eens in het openbaar te zeuren dat het niet goed zou zijn,. Laat u a.u.b. niet van de wijs brengen en ga door met uw programma. Wij genieten van de presentatie en wij genieten van het kokkerellen wat we zelf nadien gaan doen,. succes. oh ja Nuijs:
als je wat over mocht houden. kun je het altijd nog naar de voedselbank brengen hoor
Beste senior peter, hartelijk dank voor uw bericht en fijn om te lezen dat u zo geniet van de recepten (en het opeten van uw eigen kooksels!)