Cookies op de website van omroep MAX. Geef je toestemming!
Wij plaatsen Functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en Analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Voor cookies waarmee derden uw surfgedrag kunnen volgen, kunt u hieronder apart toestemming geven.
Meer uitleg
Waarom cookies?
Omroep MAX plaatst specifieke cookies om het gebruiksgemak voor bezoekers te vergroten. Ze helpen in functionaliteit en zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de websites.
Hiermee kunnen we de bezochte website zo gebruiksvriendelijke en interessant mogelijk maken voor de bezoeker. Hierbij worden geen gegevens verzameld die gebruikt kunnen worden om individuele gebruikers te volgen.
Functionele cookies
Cookies die er voor zorgen dat deze website naar behoren functioneert
De websites van Omroep MAX gebruiken cookies om er voor te zorgen dat onze websites naar behoren werken. Zo gebruiken wij cookies voor:
- het onthouden van informatie die je invult op de verschillende pagina’s, zodat je niet steeds al je gegevens opnieuw hoeft in te vullen
- het doorgeven van informatie van de ene pagina aan de volgende pagina, bijvoorbeeld als er een lange enquête wordt ingevuld of als je veel gegevens moet invullen bij een online bestelling
- het opslaan van voorkeuren, zoals de taal, locatie, het gewenste aantal te tonen zoekresultaten, etc.
- het opslaan van instellingen voor een optimale videoweergave, zoals de gewenste buffergrootte en de resolutiegegevens van je scherm
- het uitlezen van je browserinstellingen om onze website optimaal op je beeldscherm te kunnen weergeven
- het opsporen van misbruik van onze website en diensten, door bijvoorbeeld een aantal opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren
- het gelijkmatig belasten van de website, waardoor de site bereikbaar blijft
- het aanbieden van de mogelijkheid om inloggegevens op te slaan, zodat je die niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren
- het mogelijk maken om te reageren op onze websites
Webstatistieken
Cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten.
Om te bepalen welke onderdelen van de website het meest interessant zijn voor onze bezoekers, proberen wij continu te meten met behulp van de software van comScore Digital Analytix hoeveel bezoekers er op onze website komen en welke onderdelen van de website het meest bekeken worden. Hiervoor gebruiken wij cookies.
Het is onderdeel van de (wettelijke) taak van Omroep MAX als Publieke Omroep om te rapporteren over onze prestaties. Daarvoor is het nodig om webstatistieken bij te houden. Ook nemen wij deel aan het landelijke internetbereikonderzoek STIR. Hiervoor gebruiken wij cookies, zodat wij de browser kunnen herkennen en op die manier het aantal bezoekers aan onze websites kunnen meten.
Van de informatie die wij zo verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina's bezocht worden, waar bezoekers de meeste tijd doorbrengen, enzovoort. Hierdoor zijn wij in staat structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De statistieken en overige rapportages kunnen wij niet herleiden tot personen.
Wij gebruiken cookies voor:
- het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina’s
- het bijhouden van de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op onze webpagina’s
- het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van onze website bezoekt
- het beoordelen welke delen van onze site aanpassing behoeven
- het optimaliseren van de website
Voor gebruik van deze cookies is geen toestemming vereist en deze kunnen dan ook niet worden uitgeschakeld.
Sociale media
Sociale cookies verzamelen gegevens over de activiteiten van gebruikers. Dit maakt het onder andere mogelijk om fragmenten van sociale platforms te bekijken, inhoud van onze websites te delen met je vrienden, te reageren op berichten van andere gebruikers en de makers of actief mee te discussiëren op onze forums. Sommige sociale cookies die geplaatst worden, kunnen door sociale medianetwerken ingezet worden om jouw internetgedrag te gebruiken voor commerciële doeleinden. Hier heeft Omroep MAX geen invloed op.
Voor meer informatie over de manier waarop deze derden omgaan met jouw persoonsgegevens, verwijzen wij je door naar het privacy beleid van deze derden. De meest voorkomende zijn:
Cookie-instellingen aanpassen en meer informatie
De cookie-instellingen voor deze website zijn te allen tijde naar je persoonlijke voorkeur te wijzigen. De pagina waarop je deze instellingen kunt wijzigen is te bereiken via deze link Cookie instellingen. Hier is ook gedetailleerde informatie vinden over welke cookies we specifiek plaatsen.
Graag zou ik van Robert van Beckhoven het recept krijgen van Romeo- koekjes.
Tot op heden niet kunnen vinden op internet.
Bij voorbaat dank,
Met vriendelijke groet,
R.J.Dinkelman
Kan je worstenbroodjes ongebakken invriezen ?
Geachte Robert. Ik ben oud Brood en Banketbakker geweest. Ik heb de Video klip gezien
van de demonstratie Worstebrood bakken,in Frankrijk. Mij was geleerd vroeger,om de uiteinde van het broodje ,niet tot een punt te rollen,maar de kop kanten wat in te drukken.Dan het strijken van het Worstebrood ,achterwege te laten,daar door de suiker,die in de deeg is verwerkt,al voldoende kleurt. Dan het gehakt was 2/3 Varkens gehakt en grof gedraaid,met alleen kruiden,zonder Paneermeel en ei.Daar de worst te droog wordt.Het was de bedoeling om het vet goed in het brood te laten trekken met Bakken.Het brood werd er heerlijk krokant van.En was wat donkerder van kleur. Ik heb ook gewerkt bij een dorpse bakker ,waar 1x per jaar een Teeravond werd georganiseerd,met gehakt van eigen varkens . .Het woord Teeravond weet ik niet meer wat ze daarmee bedoelde. Ik was toen 15 jaar,en weet wel dat er alleen Worstebrood met Bier werd gebruikt. De Worstebroodjes werden los van elkaar gebakken.Ze waren heerlijk crocanten lekker Vet!!.Het vet liep van de plaat. De oven werd gestookt met Musterd ( Dus hout) Al bij al,ik Bak nog steeds als mijn Hobby.Ben zelf 81 jaar.Geniet van jullie programma, en sla het nooit over.Ik hoop dat het voort blijf duren.Soms is het wel eens moeilijk om grondstoffen te krijgen.Alles is bijna veranderd. Niettegenstaande
is het een pracht vak,hoop het nog lang thuis uit te voeren.Vriendelijke Groetten Kees! Sukses!!
Beste Kees. Klopt wat je zegt, ik heb de worstenbroodjes leren bakken van mijn oma, te veel paneermeel maakt ze inderdaad droog, en ik gebruik zelf puur varkensgehakt. Mijn oma deed er ook nog reusel bij. Ook deed mijn oma een snufje nootmuskaat bij de gehakt. Ik maak ze nog vaak, en we geven de traditie weer door aan de kinderen. Eigen gebakken zijn ze het allerlekkerste.