Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Vr 19 januari 2018 10:15 NPO 1 14 min
Herhaald op 25 januari 2021 NPO 1

Zelfgemaakte shoarma met knolselderijfriet

Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn.

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we zelfgemaakte shoarma met knolselderijfriet.

Knolselderij vormt net boven de grond een knol. Niet alleen de knol is te eten, ook de bladeren zijn te eten. De knolselderij wordt vaak verwerkt in bijvoorbeeld erwtensoep, maar is ook heerlijk om door de aardappelpuree te doen. Mounir maakt er friet van en serveert de knolselderijfriet bij zijn zelfgemaakte shoarma.