Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Di 18 september 2018 11:40 NPO 1 14 min
Herhaald op 20 juli 2021 NPO 1

Tagliatelle in romige kipgehaktsaus

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we tagliatelle in romige kipgehaktsaus.

Gehakt is er tegenwoordig in veel varianten: het traditionele runder- en half-om-halfgehakt, maar nu ook kipgehakt. Makkelijk om te verwerken en snel gaar. Mounir verwerkt het kipgehakt in een pasta van tagliatelle met een romige saus.