Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Do 14 november 2019 12:30 NPO 1 16 min
Herhaald op 5 november 2020 NPO 1

Snelle kiprendang met geroosterde spitskool

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we snelle kip rendang met geroosterde spitskool.

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we snelle kip rendang met geroosterde spitskool.

Rendang wordt traditioneel van rundvlees gemaakt, het wordt dan ook wel rendang daging genoemd. Het is een Indonesisch stoofpotje. Sandra maakt het met kippenvlees. Deze kip rendang is in een handomdraai klaar en wordt daarom een snelle kip rendang genoemd.