Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Do 7 februari 2019 12:35 NPO 1 16 min
Herhaald op 7 februari 2019 NPO 1

Rode kool met slavink

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we rodekool met slavink.

Rodekool is een van de oudste koolsoorten. Het is een harde kool en het is rijk aan vitamine C. De kool is rauw, fijn geraspt, te eten, maar wordt vooral gekookt. Het is een echte wintergroente, passend in deze tijd van het jaar. Sandra serveert de rodekool met een slavink.