Kerstlunch: hartige crumble, panbrood met bietendip en een hartverwarmend gemberdrankje
Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we een kerstlunch: hartige crumble, panbrood met bietendip en een hartverwarmend gemberdrankje.
De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!
Vandaag maken we een kerstlunch: hartige crumble, panbrood met bietendip en een hartverwarmend gemberdrankje.
Dit keer geen recept voor een kerstontbijt of -diner, maar een kerstlunch. Ideaal voor wie daarna nog een wandeling wil maken. Sandra en Mounir maken de lunch samen. Het bestaat uit een hartige crumble met pompoen en cranberries, zelfgemaakt panbrood met bietendip en een hartverwarmend gemberdrankje.
Dit is een herhaling van de kerstuitzending op 25 december 2019.