Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Di 6 februari 2018 10:15 NPO 1 14 min
Herhaald op 15 februari 2021 NPO 1

Hasselback winterpeen met rucola-makreelstamp

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Hasselback is een bereidingstechniek. We kennen het vooral van de aardappel. Dunne inkepingen van een paar millimeter, waardoor de aardappel lekker knapperig bakt in de oven. Maar deze techniek kan natuurlijk ook met groenten. Neem de winterpeen. Mounir maakt een Hasselback winterpeen met rucola-makreelstamp.