Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Vr 17 november 2017 10:15 NPO 1 16 min
Herhaald op 17 november 2017 NPO 1

Gremolata-zalm en papillotte met haricots verts

Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn.

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we gremolata-zalm en papillotte met haricots verts.

Gremolata is een klassiek Italiaans recept. Het is een mengsel van citroenrasp, knoflook en peterselie. Het heeft een frisse smaak en is heerlijk bij vis, groenten en stoofgerechten. Sandra serveert de gremolata bij zalm en doet er haricots verts bij.