Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Di 3 oktober 2017 10:15 NPO 1 16 min
Herhaald op 3 oktober 2017 NPO 1

Gnocchi met kipgehakt en gorgonzola

Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn.

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we gnocchi met kipgehakt en gorgonzola.

Hoewel gnocchi een pastasoort is, is het gemaakt van aardappel en niet van bloem. Het betekent in het Italiaans letterlijk klont. En dat zijn het ook een beetje, klontjes. De gnocchi hoeft niet lang te koken. Wanneer u ze in de pan doet, zinken ze naar de bodem. Ze zijn gaar als ze boven komen drijven. Mounir maakt de gnocchi met kipgehakt en gorgonzola.