Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Do 28 november 2019 12:35 NPO 1 16 min
Herhaald op 19 november 2020 NPO 1

Galette met champignons en geroosterde spruitensalade

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Vandaag maken we galette met champignons en geroosterde spruitensalade.

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we galette met champignons en geroosterde spruitensalade.

Galette betekent vanuit het Frans vertaald: platte cake. Dit is alleen geen zoete cake, maar een hartige taart. Sandra verwerkt in de galette champignons en feta. Zij serveert daar een geroosterde spruitensalade bij.