Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Wo 4 oktober 2017 10:15 NPO 1 16 min
Herhaald op 4 oktober 2017 NPO 1

Broodje visburger met koolrabisalade

Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn.

De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit, waar geen ingewikkelde apparaten voor nodig zijn. De chefs werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem. Zo duurzaam mogelijk!

Vandaag maken we broodje visburger met koolrabisalade.

De koolrabi is een koolsoort. De meest bekende koolrabi is die in een lichtgroene kleur, maar hij is er ook in een paarse kleur. Beiden smaken het zelfde. De koolrabi wordt al vroeg geoogst. Dat wil zeggen als de knol een doorsnede van 7 tot 8 centimeter heeft. Want wordt de knol groter, dan is hij minder smakelijk om te eten. Hij is zowel rauw als gekookt te eten en zit vol met vitamine B, C, kalium en magnesium. Sandra maakt koolrabisalade met een broodje visburger erbij.