Kook mee met MAX

Informatief

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten.

Elke maandag t/m donderdag.
Om 12.05 uur op NPO 2 en om 14.15 op NPO 1.

De herhalingen van Kook mee met MAX kunt u niet online terugkijken.

Wo 9 mei 2018 10:15 NPO 1 14 min
Herhaald op 7 juni 2021 NPO 1

Broccolisalade met artisjok-ricottasaus

Sandra en Mounir nemen u aan de hand bij het maken van recepten die makkelijk en verrassend zijn. Vandaag maken we broccolisalade met artisjok-ricottasaus.

De artisjok is een plant waarvan we de vlezige schutbladeren eten. In feite eten we de bloemknop van de plant. De artisjok wordt veel gegeten in de Mediterranse keuken en heeft een licht bittere smaak. U kunt de artisjok zelf bereiden, maar ze zijn ook in pot te krijgen op oliebasis. Mounir verwerkt de artisjok in een broccolisalade met artisjok-ricottasaus.