Maandag – Couscous met groente en roerbakreepjes
Couscous is een zeer populair gerecht in Noord-Afrika. Couscous wordt gemaakt van grof gemalen gries van durumtarwe. Van hiermee gemaakt…
MeerDinsdag – Schaapherderpastei
Toen de Engelsen, die blijkbaar een nationale fascinatie hebben met ‘meat pies‘ (gehakttaarten), gehakt combineerden met aardappelpuree, was een echt…
MeerWoensdag – Kippenlevertjes met doperwtjes en champignons
Een gezonde lever van een dier dat lekker buiten heeft gelopen en gras en gezond voer heeft gegeten, bevat hoge…
MeerDonderdag – Bietjes-limoensalade
Voor de liefhebbers van rode bieten is er goed nieuws, ze zijn namelijk ontzettend gezond. Voor diegenen die rode bieten…
MeerVrijdag – Bloemkoolcurry met kidneybonen
Kidneybonen zijn familie van de gewone boon. Meestal worden ze gekookt gegeten. Kidneybonen zijn voornamelijk samengesteld uit koolhydraten en vezels,…
MeerZaterdag – Bruschetta met paddenstoelen, Cajunkip met zoete aardappel en pruimen met vanilleyoghurt
Zaterdag heeft u iets meer tijd om te koken en daarom hebben we speciaal voor u een smakelijk driegangenmenu samengesteld…
MeerZondag – Gegrilde zalm met avocadosalsa en compote van geroerbakte appel en peer
Zalm zit vol omega 3 vetzuren. Goede vetten dus. Het is sowieso goed om 2x per week vette vis eten…
Meer