#KeesVlogEuropa: uit de Europese Unie, of toch niet?
De week van de Brexit die niet de week van de Brexit is. Snapt u het nog? In het Verenigd…
MeerCouscoussalade met tonijn van Bart van Olphen
Gebruik voor het bereiden van de couscous bouillon van groenten of vis. Dat geeft het net een wat vollere smaak….
MeerWel of niet afschaffen zomer- en wintertijd, hoe staat het er nu voor?
U heeft het vast al gemerkt, ook dit weekend verzetten we weer gewoon de klok naar zomertijd. Maar wat is…
MeerOwen Schumacher maakt in podcast kennis met mensen achter zijn typetjes
Komiek Owen Schumacher heeft in zijn carrière al veel mensen gepersifleerd. Van minister Gerrit Zalm tot wijnkenner Ilja Gort: allemaal…
MeerWOZ-inflatie
In aansluiting op het maatschappelijke MAX-programma Meldpunt schrijft presentatrice Elles de Bruin elke 2 weken een column over consumentenzaken. Deze keer: Elles…
MeerLang leve de ‘oude’ media!
Ik werd laatst in het winkelcentrum aangesproken door een oudere dame. “U bent toch Jan Slagter van MAX?” Ze zei…
MeerRaad Gevraagd: “mijn buren verwaarlozen hun tuin”
Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze…
MeerSambal goreng tahoe telor van Francis Kuijk
Francis vermoedt dat dit Sambal goreng-recept ooit begon als gewone sambal goreng telor, maar door het bijkomen van extra eters…
MeerOwen Schumacher ontmoet de mensen achter zijn typetjes in MAX-podcastserie “Ik was Jou”
In de nieuwe MAX/NPO Radio 1-podcastserie Ik was Jou ontmoet komiek Owen Schumacher de mensen van wij hij de identiteit voor even…
MeerPhishing kent vele verschijningsvormen: zo herkent u ze
Online criminelen maken steeds meer geld buit via phishing. De manieren waarop zij dit doen worden steeds vernuftiger. Het gebeurt…
Meer