Makreel en gamba van Antoine Hermans
Antoine Hermans maakt dit keer in Tijd voor MAX een overheerlijk visgerecht. Het vraagt wel wat voorbereidingstijd, want de vis…
MeerVerboden reuzenberenklauw is gewoon te koop
Veel bloemisten en woonwinkels verkopen ze, en misschien heeft ook u weleens een gedroogde reuzenberenklauw ter decoratie in huis gehaald….
MeerAuto huren: wat een ellende!
In aansluiting op het maatschappelijke MAX-programma Meldpunt schrijft presentatrice Elles de Bruin elke 2 weken een column over consumentenzaken. Deze keer: Elles baalt…
MeerRaad Gevraagd: “ik heb geen zin in kerstvoorbereidingen”
Dilemma’s en problemen, iedereen heeft ze en kan soms wel wat goede raad gebruiken bij het oplossen ervan. In onze…
MeerIntermittent fasting: wat houdt het in? En wat doet het met het lichaam?
Jaap Seidell is hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de VU in Amsterdam. Elke maand vertelt hij Tijd voor MAX over een voedingsmisverstand…
MeerGevulde Turkse pide van Anna Yilmaz
Als Anna in Turkije is, eet zij het liefst 2 keer per dag Turkse pide’s. Het Turkse brood is te…
MeerMinister Koolmees neemt handtekeningen pensioenpetitie in ontvangst
Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken heeft zojuist de steunbetuigingen voor de pensioenpetitie Kom in actie voor uw pensioen in…
MeerWist u dit al over boerenkool?
Boerenkool is het lekkerste als er een nacht vorst overheen is gegaan, luidt de volksmythe. Nu het in de nacht…
MeerTruien van hondenhaar en regenjassen van oude lakens: kleding tijdens de Tweede Wereldoorlog
Tijdens de Tweede Wereldoorlog gaat zo goed als alles ‘op de bon’. Zo ook textiel. Maar zelfs met deze bonnen…
MeerWie doen wel en niet mee aan eerste landelijke ziekenhuisstaking?
Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis vindt een landelijke ziekenhuisstaking plaats. Op woensdag 20 november 2019 staken 150.000 ziekenhuismedewerkers…
Meer