Zeebrasem van de grill met kappertjesboter en coleslaw van Bart van Olphen
Wie aan barbecue denkt, denkt vaak aan vlees. Maar ook vis kan prima van de barbecue, dat wil Bart van…
MeerVincent uit Bed & Breakfast: “Mijn ouders hebben ook altijd kamers verhuurd”
Een nieuw seizoen van het MAX-programma Bed & Breakfast is bijna ten einde. Hierin testen b&b-eigenaren elkaars accommodatie. In de…
MeerHoe zit het? Kunt u op de Nederlandse Antillen met euro’s betalen?
Ogenschijnlijk simpele vragen zijn vaak het moeilijkst om te beantwoorden. In de rubriek Hoe zit het? proberen wij elke week…
MeerWitte sokken die grauw zijn geworden? Zo maakt u ze weer stralend wit
Witte sokken hebben we het liefst stralend wit. Maar naar verloop van tijd kleuren ze vaak wat grijs, grauw of…
MeerEen kijkje achter de schermen in nieuw seizoen Wereldse Hotels bij MAX
In het 5-de seizoen van Wereldse Hotels reizen presentator Rob Rinder en chef-kok Monica Galetti de wereld rond om te…
MeerHebben Thuisplusflats de toekomst als woonruimte voor senioren?
Veel senioren zijn dusdanig gezond dat een verpleeghuis niet aan de orde is, maar de behoefte aan aanspraak en in…
MeerDit is waarom gemeend sorry zeggen zo moeilijk is
Het is een makkelijk woord om te zeggen, sorry. Toch is het voor veel mensen een grote stap om het…
MeerPatrick Wessels: ‘‘Geen fooi’: waarom voelt het ongemakkelijk om dat aan te klikken?’
Steeds meer horeca gebruikt nieuwe PIN-displays, die standaard enkele fooien-opties tonen. Wilt u 5 procent fooi geven? 10 procent? Of…
MeerWat is kweekvlees en gaat het op korte termijn vlees vervangen?
Verschillende bedrijven zijn druk bezig met de ontwikkeling van kweekvlees. Een select groepje Nederlanders heeft het in een laboratorium geproduceerde…
MeerEen hanging basket maken: planten kiezen, beplanten en verzorgen
Een hanging basket kan worden gevuld met allerlei vrolijke zomerbloeiers. U kunt hem vervolgens op een plek naar wens hangen….
Meer