Dit kan er allemaal met restjes van het gourmetten
Iets wat de meeste mensen wel zullen herkennen: er wordt altijd teveel ingeslagen voor het gourmetten. De dag erna nogmaals…
MeerArtrose en artritis, wat is het verschil?
De aandoeningen artrose en artritis worden vaak door elkaar gehaald. Niet gek, want ze klinken enigszins hetzelfde en hebben beide…
MeerPittige tonijnpakketjes met geroosterde savooiekool
Tonijn uit blik kunt uw zowel koud als warm eten. Altijd handig om in huis te hebben. Sandra maakt van…
MeerEen ei scheiden, zo gaat dat het makkelijkst
Voor sommige gerechten is het nodig een ei te scheiden. Dit kan door de dooier voorzichtig van de ene naar…
MeerJosine Droogendijk: Kerst bij de royals
Aan het hof laten ze de Kerst niet onopgemerkt voorbij gaan. Kerstbomen worden opgetuigd, meergangendiners uitgeserveerd en als het even…
MeerHenkjan Smits over muzikaal 2021: klinkend werk van oude bekenden én nieuwe namen
Dit jaar begon met de hoop dat het jaar 2020 snel vergeten kon worden. 2020, het jaar waarin we kennis…
MeerKerstdessert van Loàn en Demian Paardekooper
Bij een feestelijk kerstdiner hoort natuurlijk een dessert. Heel Holland Bakt Kids-winnaars Loàn en Demian Paardekooper maken een taart van…
MeerHoe zit het? Reageert het lichaam anders op boosterprik dan op reguliere vaccinatie?
Ogenschijnlijk simpele vragen zijn vaak het moeilijkst om te beantwoorden. In de rubriek Hoe zit het? proberen wij elke week…
MeerSpätzle met oesterzwammen en gebakken uien
Spätzle heeft de vorm van pasta, maar is van ei. Door het eimengsel door een vergiet te drukken boven een…
MeerEmina Zorlak: zalmwellington als hoofdgerecht voor kerstavond
Kerst is voor veel mensen doorspekt met tradities. Of het nou familietradities of religieuze tradities zijn, het zijn handelingen, liederen,…
Meer