Tahinispaghetti met garnalen
Spaghetti is voor velen zo’n typisch Italiaans gerecht. Maar deze tahinispaghetti heeft een Oosters tintje door de tahini, sesampasta, die…
MeerBeluister de eerste geluiden uit podcast over Jules de Corte
In 2021 is het precies 25 jaar geleden dat Jules de Corte overleed. De Corte was jarenlang een vaste waarde…
MeerMAX Ombudsman zoekt medewerkers telefonisch spreekuur
Dagelijks staan de medewerkers van het spreekuur van MAX u te woord over de meest uiteenlopende zaken. De lijnen staan…
MeerAppelkoeken van Robèrt van Beckhoven
Op 13 oktober 2021 is Berend Boudewijn, de man van Martine Bijl te gast bij Tijd voor MAX. Martine’s favoriete…
MeerWanneer zijn de mooiste herfstkleuren te zien?
Wanneer de mooiste herfstkleuren te zien zijn wisselt van jaar tot jaar. Veel droogte en warmte of juist overvloedige regen…
MeerDe Nacht van Schmelzer, van 13 op 14 oktober 1966
De Nacht van Schmelzer is de geschiedenis ingegaan als de nacht waarna de politiek in Nederland is gepolariseerd. Tevens zou…
MeerKnolgratin met gorgonzola, krieltjes en schouderkarbonade
De knolselderij was lange tijd niet heel populair, maar is helemaal terug van weggeweest. Sandra maakt er een gratin van…
MeerLeven na corona: terug naar ‘normaal’ niet altijd even makkelijk
Corona is natuurlijk nog niet weg, maar veel maatregelen zijn wel verleden tijd. Alleen maar fijn, vinden velen, maar het…
MeerNatuurmoment: burlen om de hoek
Een flinke boer in gezelschap is onbehoorlijk. Maar herten onder elkaar zitten er niet mee. Dat boeren, we noemen het…
MeerSpinaziehavermout met gerookte zalm en doperwten
Misschien niet direct een combinatie waar u zelf aan zou denken spinaziehavermout, maar die gaan heel goed samen. Havermout is…
Meer