De ene olijfolie is de andere niet: hoe herkent u kwaliteit?
Wie graag kookt met goede olijfolie, moet soms flink zoeken. Lang niet alle olie die in de winkels staat, is…
MeerWaarom spoelen zeesterren soms massaal aan?
Zo nu en dan spoelen zeesterren massaal aan op de Nederlandse stranden. Dit bijzondere fenomeen is een mooi gezicht, maar…
MeerNatuurmoment: natuurlijk antivries in winterbloeiers
Op een tintelfrisse ochtend, een graadje vorst, wandel ik met mijn broer langs de Haarlemse duinrand. Ik hoop dat de…
MeerDokter Teds Spreekuur: (spontane) blauwe plekken
In Dokter Teds Spreekuur geeft dokter Ted van Essen in diverse video’s op MAX Vandaag uitleg en extra informatie over…
MeerMotten in huis bestrijden en voorkomen
In het geval van motten in huis is het zaak om actie te ondernemen. Waar motten zijn, zijn ook hun…
MeerHoe zit het? Wat is inflatie en wat betekent het voor uw portemonnee?
Ogenschijnlijk simpele vragen zijn vaak het moeilijkst om te beantwoorden. In de rubriek Hoe zit het? proberen wij elke week…
MeerKastanjechampignonsrisotto
Het maken van risotto neemt misschien wat tijd in beslag, maar het resultaat mag er wezen. Door de risotto af…
MeerOesterzwam-stroganoff met tagliatelle
Bij velen is de stroganoff bekend als bœuf stroganoff, de variant met vlees. Maar stroganoff, de saus, is ook heerlijk…
MeerVeilig internetten? Deze digitips helpen een handje
Op 8 februari 2022 is het Safer Internet Day, een internationale dag waarop het belang van veilig internetten wordt benadrukt….
MeerZo blijft gember het langste vers, bekijk onze bewaartips
Verse gember is heerlijk om een kop thee mee te maken of om in een gerecht te verwerken. Een stuk…
Meer