Koken met Sandra: lijnzaadcrackers met rucola-cashewdip
Lijnzaadcrackers zijn koolhydraatarm en daarmee een goede vervanging voor wie minder brood wil eten. Het is vrij eenvoudig om zelf…
MeerRogier de Haan: ‘Een doorlopend krediet ‘met een ander”
Honderdduizenden mensen hebben in het verleden te veel rente betaald over hun doorlopend krediet met variabele rente, omdat banken verzuimden…
MeerDe beurskrach van 1929: een belangrijke factor voor het uitbreken van de economische crisis van de jaren 30
Op 24 oktober 1929, in 2024 95 jaar geleden, stort de aandelenmarkt in op Wall Street, de aandelenbeurs in New…
MeerNederlanders zijn dol op kaas, maar hoeveel mag u er dagelijks van eten?
Er is weinig zo oer-Nederlands als kaas. We zijn er dol op. Of het nu op een boterham is of…
MeerPaul Rem: ‘Eerbetoon van een Canadese prinses uit Nederland’
Prinses Margriet, tante van de koning, is nog altijd lid van het Koninklijk Huis. Natuurlijk doet zij het de laatste…
MeerAandacht voor erfelijke hartziekten in Tijd voor MAX
Tijd voor MAX staat op dinsdag 29 oktober in het teken van erfelijke hartziekten: ernstige aandoeningen die vaak al op…
MeerIs het verstandig om bij klachten diagnoses te googelen?
Even snel uw klachten googelen nadat u ziek bent geworden, wie doet het niet tegenwoordig? Volgens cijfers van het CBS…
MeerHoe zit het? Van groen naar rood, geel en oranje, waarom verkleuren bladeren in de herfst?
Ogenschijnlijk simpele vragen zijn vaak het moeilijkst om te beantwoorden. In de rubriek Hoe zit het? proberen wij elke week…
MeerVerslaafd aan neusspray? Zo komt u er weer vanaf
Verkouden, iedereen is het weleens. Een dichte, verstopte neus en voor het gevoel weinig adem kunnen halen. Een neusspray gebruiken…
MeerHummus, quinoa, gnocchi: zo spreekt u deze en andere etenswaren juist uit
In Nederland eten we niet alleen graag stamppotten en aardappels, groente en vlees. We maken ook graag culinaire uitstapjes over…
Meer