Even voorstellen: de artsen van Gezond Verstand
In navolging op de uitzendingen van de zomer van 2017, volgt een wintereditie van Gezond Verstand. In het programma presenteren…
MeerZijn uw cadeaus nu al kapot?
Sinterklaas heeft in 2017 weer diep in de buidel getast om de prachtigste cadeaus te geven en ook de Kerstman…
MeerBlanquette de veau van Janny van der Heijden
Janny maakt een feestelijk recept, met het concept één keer kopen, 2 keer koken. Zij begint met een lekkere klassieke…
Meer‘Geprepareerde’ energiemeters alsnog vervangen
Ruim 1500 slimme energiemeters die de afgelopen maanden zijn gerepareerd omdat zij een te kort schroefdraad hebben, moeten alsnog vervangen…
MeerVoedingsmisverstand: wat is gezonder, banket- of amandelspijs?
Jaap Seidell is hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de VU in Amsterdam. Iedere maand helpt hij in Tijd voor MAX een…
MeerPas op voor valse e-mail die uw bankgegevens steelt
Duizenden Nederlanders zijn mogelijk van hun betaalgegevens bestolen door een virus dat wordt verspreid via een e-mail die afkomstig lijkt…
MeerBijzonder: veel vallende sterren verwacht
Wie in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 december 2017 naar buiten kijkt, maakt kans om meer dan…
MeerRijden over de Duitse wegen gaat ons veel geld kosten
Het kan nog even duren, maar als het aan Duitsland ligt gaan we betalen voor het rijden over de Duitse…
MeerLongartsen trekken aan de bel: “Luchtkwaliteit maakt ziek”
170 longartsen hebben een brandbrief naar de Tweede Kamer gestuurd over de luchtkwaliteit in Nederland. Deze is zo slecht, dat…
MeerKippenragout en flensjes van Sientje en Arlette
Moeder en dochter Sientje en Arlette hebben samen een kookboek gemaakt vol klassieke en eigentijdse recepten. “Als ik kippenbouillon maak…
Meer