Maandag – Stamppot met gemengde groente met tofu en cashewnoten
Het is volop herfst en tijd voor stamppot. Een stamppot van gemengde groente met tofu en cashewnoten is er een…
MeerDinsdag – Savooiekoolsalade met sinaasappelsaus
Savooiekool, savooikool of groenekool is een kool die zowel voor de verse markt als voor de industrie wordt geteeld. Het…
MeerWoensdag – Snelle kipgoulash uit de wok
Soms moet er snel iets op tafel staan, dan is deze snelle kipgoulash een uitvinding. Hij is binnen een half…
MeerDonderdag – Spaghetti met venkel-uiensaus
Volkorenpasta is beter voor u dan ‘witte’ pasta. De koolhydraten in de volkorenpasta zijn moeilijk af te breken voor het…
MeerVrijdag – Pepesan (pittige makreel)
Vis zit vol met goede en gezonde vetten, het is dan ook goed om 1 of 2 keer per week…
MeerZaterdag – Auberginetajine met kikkererwten en warm appelsneetje
Zaterdag eten we een hoofd- en een nagerecht. Deze week is maken we een auberginetajine met kikkererwten, voedzaam, lekker en…
MeerZondag – Champignons met peterselie en knoflook, lamsstoofpotje met pompoen en aardappelen en sinaasappel met gember
Zondag hebben we wat meer tijd om te koken en daarom hebben we een speciaal 3-gangenmenu opgesteld! Champignons met peterselie…
Meer