Maandag – Kapucijnersoep
Kapucijners zijn peulvruchten en worden gegeten als groente of als vleesvervanger. De kapucijner plant is een plant die tot de…
MeerDinsdag – Spitskoolsalade met appel
Spitskool is een wat zachtere, smakelijkere variant van witte kool, waarmee u een heerlijke salade kan maken. Ingrediënten (2 personen):…
MeerWoensdag – Penne met aubergine en zwarte boontjes
Voor deze smakelijke maaltijd kunt u het beste volkoren penne gebruiken. Volkorenpasta is namelijk een belangrijke bron van vezels. Ingrediënten…
MeerDonderdag – Kerrietofu met sinaasappelsaus
Tofu is een eiwitrijk sojaproduct dat vaak als vleesvervanger wordt gebruikt. In dit heerlijke gerecht maakt de combinatie met kerrie…
MeerVrijdag – Gegrilde vis met dukkah
Dukkah is een Egyptische droog mengsel van gehakte noten, zaden en Midden-Oosterse specerijen, heerlijk te combineren met een gegrilde vis….
MeerZaterdag – Bobotie en Herfstcoupe
Bobotie is een gerecht uit de Zuid-Afrikaanse keuken dat bestaat uit gehakt en specerijen met een ei, melk- en een…
MeerZondag – Heldere hete soep, Thaise vleeskoekjes en mangodrank
Voor zondag hebben we een uitgebreid menu voor u samengesteld dat bestaat uit een smakelijke soep, Thaise vleeskoekjes en een…
Meer