Maandag – Groente met roerbakreepjes uit de wok
Het recept van vandaag zet u in een mum van tijd op tafel. Het kan met vegatarische roerbakreepjes, maar u…
MeerDinsdag – Bloemkoolsalade met walnoten
Deze smakelijke salade met bloemkool en walnoten is heerlijk met wat aardappelen en een karbonaadje! Ingrediënten (2 personen): 1 kleine…
MeerWoensdag – Pasta met tonijn en groente
Tonijn bevat weinig omega-3-vetzuren. Dit maakt de vis ideaal voor mensen die weinig vet maar wel veel eiwitten willen binnen…
MeerDonderdag – Sperziebonen met tomaat
De sperzieboon is erg gezond. 100 gram sperziebonen is goed voor 20% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine C. Ingrediënten…
MeerVrijdag – Groentepilaf met kip
De groentepilaf met kip is een heerlijk vullend gerecht dat in een mum van tijd op tafel gezet kan worden….
MeerZaterdag – Gehaktschotel met bleekselderij en een blauwe bessenshake
Deze gehaktschotel met bleekselderij is heerlijk met een lekkere koolsalade en aardappelpuree. Ingrediënten (4 personen): 500 gram mager rundergehakt 2…
MeerZondag – Auberginepuree met boord, kikkererwtenburger met munt en een dadeldruivensalade
Voor zondag hebben we een 3-gangenmenu met auberginepuree, een kikkererwtenburger en een dadeldruivensalade samengesteld. Auberginepuree Ingrediënten (2 personen): ½ aubergine…
Meer