Carpaccio van Jersey stier met Remker kaas
Publicatiedatum: 24 september 2014
Ingrediënten:
- Jersey rosbief
- gebruinde hazelnoten
- Oost -Indische kers blad
- komboucha of limoensap
- pompoenpit olie
- eetbare bloemen
- Remeker kaas
- peper en zout
Bereiding:
Leg de rosbief een paar uur in de vriezer en snijd er dunne plakjes van op krimpfolie.
Maal de gebruinde hazelnoten in een blender fijn. Smeer de hazelnoot pasta op het gesneden vlees wat bedekt is met plakjes Remeker kaas en voeg peper en zout toe.
Rol het vlees nu strak op en leg het even terug in de vriezer.
Was de Oost-Indische kers blaadjes en de eetbare bloemen en doop de blaadjes in de komboucha, druppel er wat pompoenolie overheen.
Snijd de carpaccio in dunne plakjes en verwijder de folie. Leg de plakjes op het Oost-Indische kers blad en garneer het af met de eetbare bloemen en een uitgestoken of gesneden stengel Remeker kaas.
(Bron: Arjan Smit)