Frambozentiramisu

Ingrediënten (voor 8-10 personen)

  • 100 mililiter espresso
  • 4 eetlepels frambozenlikeur
  • 200 gram lange vingers
  • 500 gram mascarpone
  • 200 mililiter slagroom
  • 3 eetlepels suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 250 gram frambozen
  • 50 gram witte chocolade
  • gemalen kaneel
  • mixer

Bereiding

Meng de espresso met de frambozenlikeur. Doop de helft van de koekjes één voor één in het koffiemengsel en leg ze naast elkaar op een schaal.

Klop met de mixer de mascarpone met de slagroom, de suiker en de vanillesuiker tot een dikke crème.

Schep de helft van de crème op de koekjes. Schep daarop de helft van de frambozen. Maak nog zo’n laag van crème en frambozen.

Hak de chocolade in snippers en strooi ze over de tiramisu. Stuif er met een (thee)zeefje wat kaneel over.

(Bron: Janneke Philippi)

Geef een reactie