Jelka van Houten en Özcan Akyol voor Sterren op het Doek

Nieuw seizoen Sterren op het Doek met unieke portretten en openhartige gesprekken

In het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek verwelkomt Özcan Akyol in aflvering 1 actrice Jelka van Houten. Andere gasten zijn: zangeres Anita Meyer, voormalig voetballer Rafael van der Vaart, acteur Johnny Kraaijkamp, zwemkampioene Ranomi Kromowidjojo, burgemeester Ahmed Marcouch, presentatrice Martine van Os en zanger/acteur Jim Bakkum. Stuk voor stuk worden ze vastgelegd op doek én delen ze persoonlijke verhalen.

Openhartige gesprekken

Elke week laat een bekende gast in Sterren op het Doek zich portretteren door 3 getalenteerde kunstenaars. Tijdens de poseersessie geeft de hoofdpersoon zich over aan de vragen van presentator Özcan Akyol en zo ontstaan openhartige gesprekken. Ook dit seizoen heeft Eus een indrukwekkende gastenlijst, met toonaangevende namen uit o.a. de sport, muziek en televisie.

Jelka van Houten trapt af

Actrice, zangeres en presentatrice Jelka van Houten is de eerste gast in Sterren op het Doek. Ze groeit op met kunst, maar een portret van zichzelf heeft ze nog niet. Op het podium van het DeLaMar Theater spreekt ze openhartig met Özcan Akyol over haar jeugd en een overleden vriend die haar postuum hielp om haar huidige man (Henry van Loon) te vinden. Jelka breekt definitief door met haar rol in de musical Turks Fruit, waarvoor ze de John Kraaijkamp Musical Award kreeg voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine productie.

Bieden op schilderijen Sterren op het Doek

Elke aflevering van Sterren op het Doek mag de bekende gast één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. De overige doeken worden geveild voor een – door de BN’er zelf gekozen – goed doel. Direct na de uitzendingen kunt u een bod uitbrengen via de veilingsite.

Sterren op het Doek is vanaf zaterdag 9 november om 20.40 uur te zien bij MAX op NPO 2. 

(Foto: © MAX/Ilse Paulussen)

Geef een reactie