Met De Billen Bloot Podcast

Met De Billen Bloot #2: ‘de echte man’

Omroep MAX-radiopresentator Jurgen van den Berg onderzoekt in Met De Billen Bloot: de penopauzepodcast, de mannelijke overgang. Ook mannen gaan vanaf hun 40ste door een hormonale transitie, die ook wel de penopauze wordt genoemd. Wat gebeurt er dan precies en heeft Jurgen er zelf ook last van? In aflevering 2 hebben we het over ‘de echte man’.

‘De echte man’

Hoe dealt u met een slappe piemel? Een erectiestoornis is voor veel mannen een ongemakkelijk onderwerp, toch breekt Jurgen in deze aflevering het gesprek open. Hij reist naar België voor een openhartig gesprek met schrijver Herman Brusselmans, Hij kampt al jaren met een erectiestoornis en hij vertelt waar dat vandaan komt. Uroloog Garry Pigot legt uit welk effect impotentie heeft op het seksleven. Jurgen gaat ook op bezoek bij zelfbenoemd senior influencer Maxim Hartman, voor zijn eigenzinnige visie op mannelijkheid.

Beluister aflevering # van Met De Billen Bloot:

De podcast Met De Billen Bloot van Omroep MAX is te beluisteren via de gratis NPO Luister-app. Ga voor meer informatie en uitleg over podcasts naar maxvandaag.nl/podcast.

(Foto: © MAX)

Geef een reactie