Cast voorstelling Piratenkoningin

Win kaarten voor de voorstelling Piratenkoningin

De voorstelling Piratenkoningin gaat onder andere over Oona en Tony. Oona en haar beste vriend Tony wonen in een weeshuis vlakbij de zee. Iedere week hopen ze dat hun grootste wens in vervulling gaat: uitgekozen worden door de langskomende papa’s en mama’s.

Wanneer ze ’s nachts proberen te slapen, is daar opeens de geest van Grace O’Malley, een bekende en bevreesde piratenkapitein. Grace vertelt Oona dat ze te afwachtend is. Het is tijd om haar eigen weg te gaan en te vluchten uit het weeshuis! Alsof dat nog niet alles is, blijkt dat Toby ontvoerd is door de Queen, van wie mensen zeggen dat ze kinderen omtovert tot konijnen.

Oona besluit samen met Grace op een piratenavontuur te gaan. Wat blijkt? Oona is een geboren piratenkapitein! Zal het ze lukken om achter Toby aan te varen en hem terug te krijgen?

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op kaarten voor de voorstelling Piratenkoningin!

(De prijsvraag loopt tot 17 oktober 2024)

Win kaarten voorstelling Piratenkoningin

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.