Win boek Lang Leve Je Fitte Lijf van Duco Bauwens en Edwin van den Dungen.

Win boek Lang Leve Je Fitte Lijf van Duco Bauwens en Edwin van den Dungen

Train nu voor een lang en actief leven. Daarover gaat het boek Lang Leve Je Fitte Lijf van Duco Bauwens en Edwin van den Dungen. In dit praktische en toegankelijke boek geven ze uitleg en oefeningen voor krachttraining en balans- en conditietraining. Daarnaast bevat Lang Leve Je Fitte Lijf interviews, trainingsschema’s en tal van beproefde tips voor een verantwoord voedingspatroon.

Over het boek Lang Leve Je Fitte Lijf

Ben je de 50 gepasseerd, dan heb je ongetwijfeld al eens gemerkt dat je spierkracht aan het afnemen is. Na een dagje tuinieren, klussen of een uitje met je familie heb je steeds langer de tijd nodig om bij te komen. Naarmate je ouder wordt, verlies je namelijk spiermassa en daarmee ook spierkracht, en niet zo’n beetje ook; het gaat echt om ingrijpende veranderingen in je lichaam. Als je rond de 20 bent, bestaat ruim 50 procent van je lichaamsgewicht uit spieren, maar ben je eenmaal de 75 gepasseerd, dan is daar nog slechts 25 procent van over. Geen wonder dat je dan beperkingen gaat ondervinden!

Maar het hoeft niet zo te gaan. Wandelen met je (klein)kinderen, naar een museum gaan, thuis blijven wonen: je kunt het allemaal blijven doen, ongeacht hoe oud je wordt, zolang je maar een fit en sterk lijf behoudt. Dit bereik je door je lic haam gericht te trainen, en de juiste keuzes te maken qua voeding.

Doe mee aan de prijsvraag

Beantwoord de prijsvraag en maak kans op het boek Lang Leve Je Fitte Lijf van Duco Bauwens en Edwin van den Dungen!

(Deze prijsvraag loopt tot 7 oktober 2024)

Win boek Duco Bauwens

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.