Win kaarten voor THOES.

Win kaarten THOES met Renée van Wegberg en Suzan Seegers

Renée van Wegberg en Suzan Seegers mogen dan wel nationale musicalsterren zijn, maar ‘wie sjoen os Limburg is’, dat zullen ze niet vergeten. In THOES gaan ze met verhalen, liedjes en muziek op zoek naar wat het precies betekent om thuis te komen.

Het ontstaan van THOES

Zangeressen Renée van Wegberg en Suzan Seegers schitteren samen in een andere musical, waar ze tijdens gesprekken in de kleedkamer tot de conclusie komen dat er een hoop te vertellen valt over het onderwerp ’thuiskomen’. Zoveel zelfs, dat ze besluiten om er samen een voorstelling over te maken. Zo ontstaat THOES, een theaterconcert over thuiskomen. Want wat is dat nou precies? Waar is thuis, of bij wie?

Limburg zit Van Wegberg en Seegers in het bloed, waar ze dan ook wonen. THOES is een persoonlijke voorstelling met verhalen, muziek en liedjes die elke Limburger bekend in de oren zullen klinken. En natuurlijk is het pas echt thuiskomen als er vlaai is!

Beantwoord de prijsvraag

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op kaarten voor THOES met Renée van Wegberg en Suzan Seegers!
Let op! De voorstelling speelt in eerste instantie alleen in Limburg.

(Deze prijsvraag loopt tot 23 september 2024) 

Win kaarten THOES

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

(Foto: Event11 producties)