Win kaarten voor Child of Destiny in de Melkweg in Amsterdam.

Win kaarten voor Child of Destiny

Destiny’s Child is een Amerikaanse r&b- en popgroep uit de zeroes. Het is één van de bestverkochte vrouwelijke artiestengroep aller tijden met meer dan 50 miljoen verkochte platen wereldwijd. De groep heeft wisselende samenstellingen gehad. Sinds 2000 bestaat de groep uit Beyoncé Knowles, Kelly Rowland en Michelle Williams. Als eerbetoon aan deze zangeressen, neemt de formatie Child of Destiny u mee terug naar de gouden jaren.

25 jaar geleden zorgt het 2e album van Destiny’s Child voor een definitieve doorbaak met wereldwijd meer dan 13 miljoen verkochte exemplaren. Voor dit bijzondere jubileum trekken Sharon Doorson, Raffaela Paton, Talita Blijd en Sherefa Yorks alles uit de kast, begeleid door een band onder leiding van Elisha Amonoo-Neizer.

Wat velen niet weten is dat Destiny’s Child een rijke historie met ons land deelt. Zo was Nederland het eerste land in Europa waar de band voet aan de grond kreeg, met een eerste headline show in Melkweg.

Beantwoord de prijsvraag en maak kans op kaarten voor Child of Destiny!
Let op! Het concert is op donderdag 26 september 2024 in de Melkweg in Amsterdam.

(Deze prijsvraag loopt tot 19 september 2024)

Win kaarten Child of Destiny

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

(Foto: Melkweg)