Museum Voorlinden.

Win kaarten museum Voorlinden met tentoonstelling Ron Mueck

Museum Voorlinden pakt uit met het grootste retrospectief ooit van Ron Mueck. Dankzij zijn ongekende vakmanschap en ongelooflijke aandacht voor details creëert de Australische kunstenaar realistische en intieme beelden waarmee hij universele ervaringen en gevoelens van de mens overbrengt. 

Over Ron Mueck

Ron Mueck is bekend geworden om zijn enorm realistische sculpturen en zijn spel met schaalvergroting en -verkleining. Elk werk – hoe groot of klein ook – lijkt levensecht en geladen met emoties, zoals angst en onzekerheid. Daardoor groeide de Australische kunstenaar met slechts een beperkt oeuvre in 25 jaar uit tot een internationaal zeer geliefd kunstenaar. In Man in Blankets (2000) toont hij bijvoorbeeld een volwassen man als én op het formaat van een ingebakerde baby, weggevlucht van de wereld, terwijl de bijna 7 meter lange vrouw van In Bed (2005) in gedachten verzonken lijkt.

Beantwoord de prijsvraag

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op kaarten voor museum Voorlinden, voor de tentoonstelling van Ron Mueck!

(Deze prijsvraag loopt tot 16 september 2024)

Win kaarten museum Voorlinden

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

(Foto: ANP)

Geef een reactie