Op pad met Van onschatbare waarde-expert Ronald van Zadelhoff

In het programma Van onschatbare waarde krijgen kopers van bijzondere waardevolle spullen de kans om hun object te verkopen aan 1 van de 4 experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, dan is er geen weg meer terug. De experts zijn Arnold Wegh, Bas Jonker, Bianca Frölich en Sebastiaan en Roeland Kramer wij mochten met hen op pad. Zij geven op MAX Vandaag een exclusief kijkje in hun leven. Deze keer stelt Ronald van Zadelhoff zich voor, hij geeft een rondleiding door zijn kamer op Soestdijk. 

Op pad met Ronald van Zadelhoff

De nieuwe expert waar we een dag mee op pad gaan is Ronald van Zadelhoff. Ronald heeft een veilinghuis en in een veilinghuis wisselt de collectie constant. Van rariteiten, mooie antieke objecten, goud, zilver en juwelen, je kunt het zo gek niet bedenken of het komt in het veilinghuis voorbij. “Alles wat we mooi vinden proberen we in de collectie onder te brengen.” De collectie beheert Ronald samen met zijn vrouw en dochter en dat zorgt nog wel eens voor discussie, want ze moeten het allemaal eens zijn over de aankoop.

Benieuwd naar de andere experts die zich in Van onschatbare waarde over de objecten buigen? Arnold Wegh, Bas Jonker, Bianca Frölich en Sebastiaan en Roeland Kramer stellen zich graag aan u voor.

Van onschatbare waarde is te zien vanaf woensdag 4 september 2024 om 20.30 uur op NPO 1.

(Foto: © MAX)

Geef een reactie