horizon rechtzetten op een foto

Digitips over de horizon op een foto rechtzetten en de bureaubladachtergrond wijzigen in Windows of een Mac

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze keer leest u over de horizon van een foto rechtzetten, een foto op het bureaublad plaatsen van een Windows computer en de bureaubladachtergrond wijzigen op een Mac.

Horizon rechtzetten op een foto

Tijdens het maken van een foto kan het zomaar gebeuren dat de horizon scheef op een foto staat. Dat staat niet zo mooi. Maar er is iets aan te doen. U kunt een scheve foto rechtzetten. We leggen uit hoe u dat in Windows of op een Mac doet.

Foto op bureaublad plaatsen (Windows)

Wilt u eens een andere of een eigen foto op het bureaublad van uw Windows computer? De afbeelding op het bureaublad aanpassen is zo gedaan. Zo doet u dat.

Bureaubladachtergrond wijzigen op Mac

Het bureaublad van uw Mac opvrolijken? Selecteer een willekeurige afbeelding of een eigen foto als achtergrond van het bureaublad. Het bureaublad van de Mac opvrolijken? Selecteer een willekeurige afbeelding of een eigen foto als achtergrond van het bureaublad. We vertellen hoe u dit doet en ook hoe u een effen kleur kunt instellen.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over inchecken met de pinpas in het OV, leeftijdskorting in het OV en reiskosten bekijken na inchecken met bankpas? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben.

(Foto: Shutterstock)

Geef een reactie