Nieuw seizoen Van onschatbare waarde

Dionne Stax verwelkomt nieuwe expert in Van onschatbare waarde

In een fonkelnieuw seizoen Van onschatbare waarde krijgen verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans om hun object te verkopen. 4 kamers en dus 4 kansen om tot een deal te komen bij één van de experts. Dit jaar met Ronald van Zadelhoff als nieuw gezicht in de kamers. Van onschatbare waarde is te zien vanaf woensdag 4 september om 20.30 uur bij MAX op NPO 1. 

Slim onderhandelen

Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstuk te verkopen. De experts ontvangen verkopers in hun eigen kamer, de verkoper accepteert het bod óf kiest ervoor om door te gaan naar de volgende kamer. Slim onderhandelen is een vereiste; eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd is er geen weg meer terug.

Nieuwe expert en vertrouwde gezichten

We verwelkomen dit seizoen een nieuwe expert: Ronald van Zadelhoff. Hij heeft een veilinghuis, wat generatie op generatie wordt geleid door enthousiaste nazaten. Verder zijn experts Arnold Wegh, Bas Jonker, Bianca Frölich en de broers Sebastiaan en Roeland Kramer weer te zien.

Een Karel Appel in Van onschatbare waarde

Als u bij Van onschatbare waarde een object wilt verkopen is het belangrijk een goede volgorde van de kamers te bepalen. Begint u bij de experts met de meeste interesse? Of eindigt u daar juist? De eerste verkoper van dit seizoen is Philo. En zij komt langs met een schilderij van één van de bekendste schilders van ons land: een Karel Appel uit 1943. En ook Angelique is van de partij. Zal zij een deal sluiten met één van de experts? Een bijzonder kleurrijke porseleinen klok heeft ze bij zich. Ze heeft het gekregen uit een erfenis van haar vader.

Van onschatbare waarde is te zien vanaf woensdag 4 september 2024 om 20.30 uur bij MAX op NPO 1. 

(Foto: © MAX/Elvin Boer)

Geef een reactie