Carrie ten Napel in Carrie op Vrijdag

Carrie op Vrijdag: een vrolijke, frisse en maatschappelijk betrokken talkshow

Luid samen met Carrie ten Napel het weekend in! In haar clubhuis ontvangt Carrie uiteenlopende gasten. Met hen praat ze in een positieve vrijdagshow over onderwerpen die ons allemaal raken, inspireren en verbinden. Carrie brengt de regio dichtbij en laat zien hoe mooi Nederland is. Carrie op Vrijdag, vanaf 6 september 2024 elke vrijdag om 19.00 uur bij MAX op NPO 1.

Carrie op Vrijdag

In een clubhuis maakt het niet uit wie of wat je bent. Het is een plek waar iedereen gelijk is, waar mensen elkaar ontmoeten en in gesprek gaan. Daarom is het voor Carrie ten Napel de perfecte locatie voor haar eigen talkshow. Ze heeft haar oog laten vallen op het clubhuis van de IJsselmeervogels. Carrie op Vrijdag wordt een vrolijke, frisse, maatschappelijk betrokken en soms ontroerende vrijdagavondshow, met elke week livemuziek.

Publiek gezocht!

Het is mogelijk om de uitzendingen van Carrie op Vrijdag in het clubhuis van de IJsselmeervogels in Bunschoten-Spakenburg bij te wonen. Het reserveren van een plekje op de tribune kan via MAXtickets.nl.

Het programma Carrie op Vrijdag is te zien vanaf 6 september 2024 elke vrijdag om 19.00 uur te zien bij MAX op NPO 1.

(Foto: © MAX/Stijn Ghijsen)

Geef een reactie