Sabra El Bahri Khatri, deelnemer ARIA

ARIA kandidaat Sabra El Bahri Khatri

Het programma ARIA gaat op zoek naar de nieuwe operaster van Nederland. In de 8-delige serie wordt de kandidaten wekelijks het vuur aan de vocale schenen gelegd met uitdagende zangopdrachten. Wie zijn de kandidaten en waarom doen zij mee? We stellen ze graag aan u voor. Hieronder stelt Sabra El Bahri Khatri zich graag aan u voor.

Sabra El Bahri Khatri

Familiemens Sabra komt uit een muzikale familie: haar vader speelt luit en treedt ook op. Ze begint met gitaar spelen, maar moet stoppen door een blessure. Sabra wil verder in de muziek en stort zich op het zingen. Ze meldt zich aan voor een cursus lichte muziek, maar die lichte muziek blijkt klassieke muziek te zijn. Hoewel het niet is wat zij voor ogen had, blijkt het haar verrassend goed te liggen. Sabra is direct verkocht.

Verliefd op opera

Inmiddels kan Sabra El Bahri Khatri leven van de muziek. Ze werkt hard om het beste uit zichzelf te halen en zich in de muziek te verbeteren. Naast zingen is sporten een grote hobby en houdt zijn van beeldende kunst en is zelf ook enorm creatief. Sabra hoopt dat het grote publiek, net als zij, verliefd wordt op opera.

Het programma ARIA is te zien vanaf zondag 1 september om 21.20 uur op NPO 1.

(Foto: MAX/Merlijn Doomernik)

Geef een reactie