Ingrid Vermeulen, kandidaat ARIA

ARIA kandidaat Ingrid Vermeulen

Het programma ARIA gaat op zoek naar de nieuwe operaster van Nederland. In de 8-delige serie wordt de kandidaten wekelijks het vuur aan de vocale schenen gelegd met uitdagende zangopdrachten. Wie zijn de kandidaten en waarom doen zij mee? We stellen ze graag aan u voor. Hieronder stelt Ingrid Vermeulen graag aan u voor.

Ingrid Vermeulen

Ingrid is geboren en getogen in Amsterdam. De avontuurlijke Ingrid houdt enorm van reizen. En door dat vele reizen is ze uiteindelijk in Wenen terechtgekomen. Daar werkt ze bij een gerenommeerd wetenschappelijk instituut. In Wenen voelt zij zich helemaal thuis. Het liefst zingt Ingrid de hele dag. Ze is, zoals dat heet, een laatbloeier, want pas rond haar 30ste begint ze serieus met zingen en neemt zanglessen. Door haar avontuurlijke aard, houdt ze ook van experimenteren met muziek en zo komt ook de opera op haar pad.

Operaprinses in Wenen

Naast zingen houdt Ingrid Vermeulen ook van hiken, lezen en is zij graag te vinden in één van de vele koffietentjes in Wenen. En die zijn er genoeg. Reizen doet ze ook nog steeds graag en is altijd in voor een spontane actie. Nu is het wat Ingrid betreft tijd voor zichzelf en het zingen.

Het programma ARIA is te zien vanaf zondag 1 september om 21.20 uur op NPO 1.

(Foto: MAX/Merlijn Doomernik)

Geef een reactie